Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-01 09:57:43

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#102005) frankstork válasza air (#101970) üzenetére


frankstork
aktív tag

Jó. Mindegy. Teljesen rendben van ez így, legalább is részemről. Töltöm a 40-et egyre inkább megvagyok a telefonom megismerése nélkül. Egyébként ismerem. Cseréltem benne akkut, digitizert. Névjegyek, üzenetek megvannak. Naptár nincs. (wtf???)
Ami a legjobb a könyvjelzők sincsenek (wtfwtf???)
Asztali Chromeban persze megvan, telón csak miután vagy 3x szinkronizálom, de könyörgöm tényleg külön gépész kell ahhoz, hogy a folyamatosan szinkronban lenni akaró okoskütyünek ezt külön jelezni kelljen?
Appok: mint ahogy valaki irta is: állandóan frissít a Play. Tehát tisztában van az applikációim állapotával.
Egyértelmű lenne tehát, hogy amikor egy FR után a fiókom azt látja, hogy nini, itt egy szűz alkalmazás, pedig én tudom hogy másfél éve használja ez a barom, akkor megkérdezem már tőle, ugyan nem e szeretné ha visszaállítanám azt amit én tudok róla? Tudom, és értem, hogy a Play nem tudja ezt, a kérdésem annyi lett volna, hogy MIÉRT? És hogy csak szerintem agyrém e ez, vagy mások szerint is? Azóta jó sokan írtatok, amit köszönök. Valaki ajánlotta az iEszközök használatát. Ha ingyen kapok egyet, azt is eladom. Hiszen akkor meg majd a windowsnak nem fog tetszeni. Xperia Filetransfer sem működött anno. Mint írtátok valamit vissza lehetett vele állítani, valamit nem. Inkább nem, mint igen, ezért most meg sem próbáltam. Titaniumhoz mindenhol azt irták, h kell a robot... Azért próbáltam a My Backup-al. FW nem változott. Mitől változott volna? My Backup mentésem még meg van. Van valakinek ötlete, ismeri e valaki az említett programot, vagy tippje, hogy mit próbáljatok meg, vagy nincs? :R :R :R
Köszönöm

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.