Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- gerner1
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Erről lehet, hogy érdemes egy kicsit beszélgetni, mert nem találtam jó megoldást.
Az assets meg a res az vili. Csakhogy azokban az adatokban nem lehet ugrálni, csak folyamatos beolvasást találtam.
Ha menet közben készül az adat, arra jó az sqlite.
De mi van akkor, ha van egy aránylag nagy (és kész) adatbázisom, amit bővítenem kell időnként?
Most pl. pont egy szótár, százezer feletti szócikkel?
Erre találtam legjobbnak az sd-n való tárolást, kétségtelen, ki lehet venni, meg egyéb problémák is felléphetnek, amire figyelni kell.
De ha van egyéb megoldásra ötlet, annak nagyon örülnék! (Dupla tárolás, pl. asset-ből beolvasni, kizárva uis. legfontosabb, hogy azonnal reagáljon.)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Macbook Air M1 8GB 256 GB 2026.júliusig garancia
- Playstation 5 digital PS5 825 GB 2026.12 hóig garancia
- Einhell akkumulátoros fűnyíró eladó!
- Bomba ár! Panasonic CF-20-2 Tab+Laptop: i5-7G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! CSAK KIBONTOTT Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest