Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Lenovo A3000 kicsivel 40 ezer alatt megéri új készülékként, 3G-s konstrukcióban? Illetve mobilnet ügyben a telenor és a voda milyen, a T-vel nem vagyok elégedett mivel autópályán, nagyobb falvak, városok között nemhogy mobilnet, sok helyen térerő sincs....
-
vwpolopg
őstag
Köszönöm a segítséget mindenkinek, Chaser-nek különösen
Viszont ha már kaptam gyorstalpalót 8-9-10"-ból, érdeklődnék, hogy 7", IPS, 1280x800, 2 mag felállásban mi a nyerő olcsó tab? prestigio-t, concorde-ot itt sem? Itt is a minél hosszabb üzemidő lenne a fontos, esetleg az ezüst vagy fehér szín (nem életbevágó) mivel hölgynek lenne. -
vwpolopg
őstag
válasz
Chaser
üzenetére
Hát, ilyesmit nem merek rendelni a messzi távolból
Ahogy elnézem ezzel a 8"-9"-os kategóriával jól kifogtam, 7"-os tabletből találtam egy csomó jónak tűnőt, 10"-osból szintén, 8 és 9" meg nemigen... A 10"-es igazából nagynak tűnik nekem, rendszeresen hordozva lenne, 7-es volt a kezemben, az pici, elveszik a lapát ujjaim között... 
-
vwpolopg
őstag
válasz
Mezcal
üzenetére
Nem érzékel vagy eldobálja, vagy egyéb bajok?
(#32733) this is life: Hát, türelmes az nem vagyok
Igazából szerintem a 8-9-es kategória lenne az igazi, nincsenek olyan nagy igényeim, azt hittem könnyebb lesz
Esetleg WayteQ xTAB-80? Bár ez régebbi modell, de újabb 2 magos 8"-osat nem találtam tőlük. -
vwpolopg
őstag
válasz
this is life
üzenetére
Köszönöm a segítséget
Ezt találtam ajánlásod alapján: Prestigio Multipad 8 Pro duo, akksija 4700mAh- ez kb. mire elég a tapasztalatok alapján? A másik amit találtam meg VS, konkrétan [Viewpad Viewsonic 10s] . -
vwpolopg
őstag
Sziasztok!
Tablet vásárlásra adtam a fejem, de a hozzászólások böngészése után sem tudok dönteni... Nézegettem overmaxokat, viewsonic viewpadot, wayteket, de nem megy... Mit ajánlanátok nekem 40 ezerig az alábbi feltételekkel:
-üzemidő folyamatos wifin keresztül történő netezéssel alacsony fényerőn legalább 5 óra
-8-9"közül bármelyik méret, 10" már nem szívesen, de ha csak az van akkor az is jó...
-nem akarok a csúcsjátékokkal játszani, de egy GTA vice city fusson rendesen rajta
-filmeznék rajta olykor
-memókártáyval bővíthető háttértárKörülbelül ennyi, nem kell se kamera, se GPS, se BT, se HDMI, se semmi extra, a fentieket tudja, de nagyon
Kapok ilyet 40-ig vagy ne is álmodozzak?Köszönöm mindenkinek aki segít

-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Erről mi a véleményetek? Megérné?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 8 40mm, Új, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Viszont ha már kaptam gyorstalpalót 8-9-10"-ból, érdeklődnék, hogy 7", IPS, 1280x800, 2 mag felállásban mi a nyerő olcsó tab?
Ahogy elnézem ezzel a 8"-9"-os kategóriával jól kifogtam, 7"-os tabletből találtam egy csomó jónak tűnőt, 10"-osból szintén, 8 és 9" meg nemigen... A 10"-es igazából nagynak tűnik nekem, rendszeresen hordozva lenne, 7-es volt a kezemben, az pici, elveszik a lapát ujjaim között...

Dr.NX