Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
lezlike1
csendes tag
DGery:
Az a baj hogy a kártyát extsd-nek nevezi és az SD-kártya törlése...akkor a belsőről törölne mindent mert azt nevezi sdcard-nal az extsd-nél csak leválasztani lehet!!!! -
lezlike1
csendes tag
Szevasztok,szép napot!
Vettem egy Modecom Freeway 7 gps tabletet.Az a gondom vele hogy az sd kártyáról nem települ fel egy navigáció sem.Ha a marketből telepítek fel valamit a belső memóriába teszi de ha átmásolom az sd-re/hely hiány miatt/akkor nem indul el.A Navigon esetében láttam egy furcsa dolgot,az apk telepítés után megkérdezte hova akarom tenni a cuccot.Én az sd kártyát választottam és kiírta hogy az ön készüléke operációs rendszere nem engedi az sd kártya használatát!
Erre tud nekem valaki valami információt nyújtani,hogy mi lehet a hiba?4.0.3 Android van rajta és nem rootolt,még kéthetes készülék az sd kártya fat32-re van laptopon formázva...
Előre is köszi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ! BONTATLAN! Ipad Mini 6 Wifi + Cellular 256GB(független)
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic Toughbook CF-20 - MK2 - I5-7Y57 - Billentyűzettel - Több darab
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Dr.NX