- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
pibácsi
senior tag
válasz
cidalain #67466 üzenetére
Szia!
Köszi a válaszokat. Közben már az egyiket kicserélték iOS-re, oda meg aljzatilag sem jó a mikrós pendrive, külön pendriveket találtak ki. Tiszta őrület. Esetleg van valami átalakító oda? Mivel vettem ajándékba egy 16GB-os OTG-s androidra valót, de ide már nem jó. A másik tablet Androidos, oda tudom csatolni, fogadja is, de oda már nem kell. A harmadik tabletről sok infóm nincs, bár oda be lehet dugni a micros pendrivot, de nem fogadja és van rajta kártyaolvasó is, de az SD kártyát sem fogadja, legalább is sehol sem található meg.
Hát itt tartok egyelőre. Sztem abba is hagyom, csak az ajándék pendrive miatt kezdtem el foglalkozni a dologgal, dehát mostmár okafogyott lett. Maradt egy pendrivem (a sokadik).Üdv. Pibácsi
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Xbox One
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Napelem
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest