Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tthom
senior tag
válasz
Media guru
üzenetére
Kösz, kipróbálom.
Más:
találkozott már valaki olyannal, hogy rtl2832u tuner-el egy mindigtv mux jön, a többire no signal van?
Libreelec + TVheadend.. IT9135-el jó. -
tthom
senior tag
válasz
Media guru
üzenetére
Köszönöm!
Ha mégsem válik be a Core, kipróbálom megint.
Egyébként rendeltem egy s905x -es változatot, amolyan utolsó darab volt gearbestnél, relatíve jó áron, meglátjuk az milyen. Szintén 1gb ramos, Libre/Core-hez elég úgyis.
-
Pelican
őstag
válasz
Media guru
üzenetére
A vita arról szólt, hogy a képek az adatbázisban vannak (blakey szerint) vagy helyben a boxon, mivel az adatbázisban nincs hova tenni, ahogy azt alex megmutatta.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Media guru
üzenetére
Szerinted én mit írtam? Egyébként nem a LibreElec, hanem a Kodi használja. De gondolom ezt akartad írni.
-
junkpod
nagyúr
válasz
Media guru
üzenetére
A Kodi fajlkezelovel másolás hozta az iperf-es sebesség mérést nfs-en.
Amúgy isten hozott itt a ph-n, hogy-hogy 10 év alatt még csak most találtál ide először? Vagy ez nem az első reg-ed?
-
junkpod
nagyúr
válasz
Media guru
üzenetére
És az adatbázis által tartalmazott rengeteg kepfajl nem lassítja be? Ehhez szimmetrikus, gyors net is kell. Pl az én 60/6-os netem erre nem biztos, hogy elég lenne.
-
Ejelhar
senior tag
válasz
Media guru
üzenetére
Ez a probléma megkerülése, meg rendszeresen karban kéne tartanom.
Ugyanis a webdav scan helyi hálón sem olyan gyors mint az SMB, azért itthon az utóbbit használom. A sajátomat meg nem vághatom fel egy az egyben, mert az útvonalak nem fognak stimmelni. SQL jobokat meg nem fogok csak ezért, a csere miatt írni, mert az adatbáziskezelést azt mindig utáltam. Az nem az én műfajom.Teszek majd egy próbát az Apache-al, bár kérdéses, hogy a Windows IIS virtuális könyvtárait tudja e, illetve milyen erőforrásigénye van. Mert ebben ritka jó az IIS.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Media guru
üzenetére
Tökéletesen meg az NFS (és menne a Samba is) VPN-en...
A médiatár pedig mySQL-ben van, így a scan csak lokális hálón történik. -
junkpod
nagyúr
válasz
Media guru
üzenetére
Azta! 800Mbit egy 1000Mbites hálón? Jujj de jó.
Mondjuk ha visszaolvasnal itt iperf kulcsszora keresve, lathatnad, hogy csoda-webdav nélkül is megy a 950Mbit körüli érték.
Persze, ha ki akarsz lépni lokalbol akkor ok, de hát az itt lakók nagy többsége lokális halorol néz filmeket. -
ERPY
őstag
válasz
Media guru
üzenetére
Kifelé én is https-en webdav-ot használok, haver mozizik a nas-omról. Sose volt semmi gondunk vele, távolról én is így kapcsolódok, vagy vpn-en. Belső hálón van samba és NFS is használva, plusz a plex szerver is megy. Mindenki mást használ.
-
Ejelhar
senior tag
válasz
Media guru
üzenetére
Nos, nekem úgyis kell egy ilyen, távolról rokonok elérik a cumóimat. Működik is jól, de ez IIS 7.5-ösön szolgáltató webdav. Az átviteli sebességre nincs panasz, sőt, de a scannelés az sokáig tart. Egyelőre nem tudom az okát. Megnézem majd Apache-al is, hogyan teljesít azzal a webdav.
-
adi1234
tag
válasz
Media guru
üzenetére
Köszönjük !
-
adi1234
tag
válasz
Media guru
üzenetére
Én ezt vágom de azoknak akik kevésbé értenek hozzá kifejtenéd bővebben, hogy hogyan csinálod ?!

-
Adamo_sx
aktív tag
válasz
Media guru
üzenetére
Na és mi az a csoda, ami se nem Samba, se nem windows megosztás?
-
adi1234
tag
válasz
Media guru
üzenetére
Mesélj mester !

Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 400 G6 mini - Core i3 10100T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- karcos Lenovo M920q Mini PC - Core i5 8500T - 16Gb ram - 256GB NVMe - számla + gar
- Gamer PC - i5 11400f, RTX 2060 SUPER, 16gb RAM
- AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB RAM/1TB NVMe/750W
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

vargalex
DoItYourself