Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
bizi990
üzenetére
Jó lesz az X96 Max Plus, vagy azokból egy, amit blakey ajánlott. LibreELEC helyett már CoreELEC van, lásd ÖF.
#77359 ginola: ha S/PDIF kimenetet használsz, akkor az összefoglaló szerint így kell beállítani:
Kodi hangkimenet beállítása (Settings > System > Audio):
Az előző pontban emlegetett beállítást ellenőrizzük: Sync playback to display: off
Sztereó kimenethez nem kell semmit átállítani, ez a Kodi alapértelmezése.
5.1-es házimozi erősítő Toslink/SPDIF optikai bemenettel (AC3/DTS):
Number of channels: 2.0 (ez csak a sztereó hangokra vonatkozik!!!)
Passthrough: enabled
Enabled Dolby Digital transcoding: enabled (AAC5.1-hez ill DD+ hangsávokhoz ez kell)
Dolby Digital (AC3) capable receiver: enabled
DTS capable receiver: enabled
7.1-es házimozi erősítő HDMI bemenettel (AC3/DTS, TrueHD, DTS-HD):
Number of channels: 7.1
Passthrough: enabled
Dolby Digital (AC3) capable receiver: enabled
DTS capable receiver: enabled
TrueHD capable receiver: enabled
DTS-HD capable receiver: enabled#77365 Márton: a 3D támogatás korlátozott, a CE csapat nem is nagyon fejleszti, mióta a tv gyártók is leálltak vele. Nekem csak felezett felbontású SBS/OU-t sikerült lejátszanom LE/CE-el, mást nem nagyon, pedig a hw tudná akár a FullHD 3D-t is, lásd ÖF 3.-as pont.
-
kenand
veterán
-
mexel
veterán
válasz
bizi990
üzenetére
Így van. Erre írtam hogy lassú a box és nagyon akadozik, stb, sok -sok hiba van benne, pl ahogy írtad a táv lagolása is. Egy "igazi" 905W sokkal jobban megy CE-vel és droiddal mint ez a hamis darab

Az a baj hogy átírták a proci (soc) azonosítóját, vagy kódját is 905X-re így minden akként akarja kezelni. Ha 905W-s uboot-ot teszek rá akkor viszont brick lesz mert nem 905W-nek ismeri fel semmi hanem 905X-nek.
Így csak 905x ubottal lehet feltenni bármit viszont a 905W droidos rendszert ami azért így nem az igazi. Sok úgy a hiba benne.( pl a kodi-spmc szinte használhatatlan)
Ezzel rosszabbat tettek mint magával a hamisítással szerintem. -
mexel
veterán
válasz
bizi990
üzenetére
Szia! Van reset gomb hátul az AV bemenetben, ahol általában szokott.
Éppen erről a boxról készülök írni, hogy lebeszéljek mindenkit a vásárlásról

Akkor gyorsan, bár jobban körül akartam írni:
napok óta tesztelem, nyúzom, de furán, döcögősen viselkednek ( 2 db is van, egyformán nem jók, nem egyedi hiba)
A gyári droid használhatatlan kb ( de ez lenne a kisebbik baj), van rá másik FW is, ami majdnem jobb, de a nagyobb baj hogy CE alatt is vannak gondok.
A tesztvideók nagy része elhasal, úgy viselkedik a box mintha 905W lenne, nem olyan szépen mennek a macerás videók mint egy 905X-en.
Éppen az előbb szedtem szét hogy megnézzem valóban 905X-e, de a procira az van ráírva.
Ha a deinterlacing nincs bekapcsolva nem is visz sok mindent.
( ez csak a 905W-kre volt jellemző, a 905X-eim eddig ezeket a videókat hiba nélkül vitték)
Szóval fura. Talán valami rossz típusú ram, vagy nem tudom mi lehet, de nagyon nem kerek a dolog.
Ennyi teszt után már erősen a nem ajánlott darabok közé sorolnám. Android alatt sem lehet normálisan helyrehozni úgy ahogy bármelyik boxot szoktam pár perc alatt, itt hiába csinálok meg mindent irtózatosan akadozik a filmlejátszás, kb nézhetetlenül ( SPMC-vel is)
Viszont nem 905W mert van egy 4K tesztvideóm ami nem megy a 905W-n, ezen CE alatt igen. De erősen hardverbeteg valamiért a készülék.Most azon ügyködök hogy csináljak rá egy használható dual rendszert, amitől kicsit javulnak a képességei

De csodák nem lesznek -
DIEGO15
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1 humoros
- OTP Bank topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bittorrent topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G6 mini - Core i3 10100T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070/32GB RAM/1TB NVMe/750W
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5080 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe
- Eladó Intel i7 8700K + 32GB RAM erős gamer/Homelab-ra szerver PC vagy munkaállomás összetettebb fela
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro - Black Titanium - 128GB - Akku: 87% - Megkímélt állapot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

vargalex
DoItYourself