Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Skyner
tag
Android, vagy CE alatt? Csak azért kérdezem, mert tervezem ugyanilyen Minix beszerzését, viszont azt sem tudom, hogy a dualboot hogyan működne, ha CE is lenne telepítve. Induláskor egy kérdés jelenik meg a képernyőn, vagy automatikusan a CE töltődik be, ha az SD kártya benne van a boxban?
-
er2es
tag
a korábbi, probléma posztom kapcsán megoldódott a dolog.
minix neo u9-h-n ezzel a rommal működik a kadencia helyes lejátszás, android tv alapú (andriod tv távirányító app is viszi), elég gyors és eddig nem volt probléma, 24 / 30 / 60 FPS filmeket rendben viszi
https://drive.google.com/file/d/1uDnyRvzz9PTGWUeXrwOnHmPXz2aC1-Tk/view
-
DoItYourself
Topikgazda
Innen letöltöd ezt: CoreELEC-S912.arm-8.95.0.img.gz
Kicsomagolod 7zip-el, Win32DiskImager-el kiírod microSD kártyára.
A megírt kártyán, a device tree könyvtárból a megfelelő fájlt kimásolod a kártya gyökerébe dtb.img néven. Berakod a Minixbe a kártyát, áramot adsz neki, és a Power gombot hosszan nyomva tartva bekapcsolod.Ettől részletesebben le van írva az összefoglalóban, a LE vs. CE telepítése között a különbség csak a device tree beszerzésében van.
-
SunMount3r
nagyúr
Ha jól értem akkor a sima KODI verziókkal próbálgattad eddig? Mert a Minix-eken van alapból rájuk optimalizált KODI fork is XBMC néven. Azzal kellene inkább próbálkozni, azzal mennie kell. És én inkább a gyári fw-eket próbálnám először.
(#44089) tkomlosi: Ez nem igaz, lásd feljebb. Persze attól még egy SD kártyás LE-vel az Android mellé semmit sem veszít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- AMD RYZEN 7 7800X3D/RX 9070 XT 16GB/32GB RAM/1TB NVMe/750W
- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5080 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Fachixy FC-100 fejhallgató mikrofonnal / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)
vargalex
DoItYourself