Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
válasz
Czimby
üzenetére
A nagy melegben, több óra hosszas youtube-ozás után szokott olykor leállni. Aztán szépen újraindul magától, majd megy minden tovább. Lehet, szét kellene kapnom és megnézni, milyen a hűtése és újrapasztázni. Vagy rakni alá egy ventilátort, ahogy láttam máshol már.
Más:
Van itt olyan, aki még birtokol X96 Max+ (4/64GB) dobozt és esetleg váltott Android 11-re?
Nálam most a 20200901_1005 van fent. Szerencsére az update.zip verzió, így még PC-vel sem kellett összekapcsolnom és fogpiszkálóznom vele, hanem simán USB-n beolvasattam a dobozzal. Aztán olvasgattam rákeresve itt a fórumon, valamint átfutottam az összefoglalót is természetesen. Nem gondoltam volna, hogy ennyi alverzió van és ennyire nehéz normális firmware-t találni...
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Czimby
üzenetére
Itt a csipesz gyártó dokumentációja
https://www.asix.com.tw/products.php?op=pItemdetail&PItemID=84;71;100&PLine=71
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Sweet.tv - internetes TV
- Parfüm topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Futás, futópályák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Nyaralás topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

DoItYourself