Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
a347
aktív tag
válasz
gyűrű
üzenetére
Mert kezdő Kodi felhasználó nem írhat ide? Fene se akar tuningolni. Egy valamiért vettem Ugoost: a dolby vision miatt. Pont nem érdekel az akármilyen skin és egyebek. A legjobb hang -és képbeállítások mellett szeretnék filmet nézni. Külföldi fórumok és leírások segítségével sikerült Coreelec-et, CPM-et felpakolni, távirányítót beállítani, kiismerni valamelyest a rendszert, ennyi. Amikor elakadok , kérdezek.
-
a347
aktív tag
válasz
gyűrű
üzenetére
Ezt nem tudom, honnan vetted, hogy én jobban tudok valamit. Csak szeretem érteni, hogy mit miért és erre nem igazán építő jellegű válasz, hogy fogadd el oszt jó van. Értem én hogy vannak itt nagy öregek a témában, akik kenik vágják a dolgokat és unalmas lehet ha időnként felbukkanak ugyanazon kérdések.
Hát én itt akadtam el. Alap skin van, de mégsem látok semmilyen kódot.
-
a347
aktív tag
válasz
gyűrű
üzenetére
Ez a legfrisebb, amit találtam, csak ugye ez egy régebbi verziós Coreelec-el van összegyúrva. Olyat nem találtam, ami csak egy különálló tar lenne, amit ráhúzhatok akár a legújabb Coreelec változatra.

A megfelelő képbeállításhoz kérhetek segítséget? Ugoos AMB6+ és LG G3 oled. Jelenleg
ez van:

-
mikrofon
veterán
válasz
gyűrű
üzenetére
Boldog Húsvétot és sok locsolást és ne fogyjon ki a szodásüveged se!

Igen jól néz ki.

Ez egy nagyon jó skin. Még egy szinttel emeli a CE-t szerintem.
Amúgy az AH2 skin-t is elég szépen be lehet állítani. Ha jól tudom ugyan az a szerző. Persze nem ennyire szépre....Melyik CE javasolt a cpm a14 alá?
Én még lemaradtam a cpm a12-nél....
Javasolt a Homatics androidot előtte atv14-re frissíttetni vagy maradhat az atv12-n? -
gyűrű
addikt
válasz
gyűrű
üzenetére
Kellemes húsvétot nektek
Nagyjából megvan amit szerettem volna (magamnak) megcsinálni az
Arctic fuse 2 felszínnel, CE cpm A14-re.
Akinek tetszik ...
Letöltés a mappából
(skin.arctic.fuse.2.cpm.mod_A14.zip)Képek a beállításhoz.
Aki nem cpm-et használ de tetszik a felszín, a mappában levő repóból telepítheti más rendszerre is, ,ott nyilván az én módosításaim nincsenek benne.
Aki először telepíti cpm-re, az is tegye fel az eredeti felszínt a mellékelt repóból, mert úgy lesznek meg a függőségek is.
A beállítások menüben saját parancsikonok hozhatók létre, ezek nincsenek alapból beállítva.
-
mikrofon
veterán
-
mexel
veterán
válasz
gyűrű
üzenetére
Köszönöm a választ. Igazából nekem a DV nem is fontos és nincs ilyen boxom, csak az FW-ből akarok kibányászni valamit amit esetleg fel tudok használni Vonta, tanix és egyéb boxok androidjába.
Már egyre fontosabb az android is a CE-hez, sajnos az androidon is múlik a CE működése.
Egy lehető legújabb ucode kellene a lejátszáshoz, de a 4.1-eseket nem tudom használni normálisan a régebbi rendszerben, azt hiszem feladom. -
válasz
gyűrű
üzenetére
Köszönöm.
NVidia Shield Prot szeretném lecserélni, mert az Androidos Kodi nem jön be.
Jól értem a leírásban, hogy még a CE telepítés előtt, Androidon be kell kapcsolni a Dolby Visiont, hogy menjen CE alól is?
Elnézést, ha hülyeséget kérdezek, de kicsit kezdő vagyok a témában. -
mikrofon
veterán
-
mexel
veterán
válasz
gyűrű
üzenetére
Nem is az kell hogy a legjobb legyen, csak szeretném látni a szerkezetét és kivenni egy fájlt, vagy többet. a fákl az OTA-ban is benne van de ott nem találom a bootloadert, az is érdekelne.
melyik a legjobb FW egyébként?
Elvileg már kerítettem egy img-t a 20240411-v12.8.5394 -t.
Nem tudom ebben milyen video ucode van. Talán a 14-es -ben van a 4.1 vagy feletti -
Qtya123
őstag
válasz
gyűrű
üzenetére
Érdekes, mert arra tippelnék, hogy a Dune Homatics és a Dune ProVision 4K eléggé hasonló készülékek. Erre az A14 ugyanúgy viselkedik rajta, mint az A13.
Mindegy... A11-el jó, ahogy látom olyan változtatás nincs az A13-A14-ben, amelyeket én használnék/profitálnék belőle. -
Qtya123
őstag
válasz
gyűrű
üzenetére
Feltettem, tesztelgetem.
Bemásoltam az advancedsettings.xml fájlt az Userdata mappába. Egyelőre nagy anomáliák nincsenek.
Annyi van, hogy pl az Avatar mikor elindul, akkor úgy 5-10 másodpercig akad, eddig ezt nem tette. De utána rendben van.
Viszont pörgetésre ugyanúgy akadozásba fullad, mint bármelyik másik verzióval. -
gyűrű
addikt
válasz
gyűrű
üzenetére
Nos, némi fény került az alagútba, jó hír a homatics tulajoknak az új cpm build okkal kapcsolatban.
Eddig a 11/12 volt rá jó, de most úgy néz ki
hogy egy advancedsettings beállítással kifejezetten ezekre a boxokra, az új A14 build is jó lesz már, legalábbis nem fagy meg skippel mint a 13.Egyelőre a tegnapi teszt buildja jónak tűnik.
Ha nem lesz más hiba a tesztelőknél akkor ki is adja hamarosan. Ez már fut ATV14 alól is.
🙂 -
mexel
veterán
válasz
gyűrű
üzenetére
Igen, passthrough be van kapcsolva, de a tv adásoknál működik így is. Csak a teljes képernyős videóknál nem
Azt nem is néztem hogy 2.0-nál megy-e és másnál nem. Na ezt megnézemPasstroughnál nem is fog menni akkor? ( soha nem használtam csak vettem egy távirányítót amin így egyszerűbb lenne)
-
aldebaran
addikt
válasz
gyűrű
üzenetére
Na, megpróbáltam a V11-es skint visszatenni, de mindig a v13-nak a háttere jött elő, ennek a verzióját írta ki, ezért mégegyszer feltettem a CPM A13-at az új skinnel. Továbbra is akadozott, de nézegettem a beállításokat és mégegyszer végignyomkodtam a rendszer / coreelec / dolbyvision beállításokat. Csak nyomtam a lefele gombokat, amíg vissza nem tért az eredeti beállításra. Na, erre úgy néz ki, hogy megijedt és most már jó.
-
blakey
titán
válasz
gyűrű
üzenetére
Ezt már írtam, hogy Homaticson az A11 a jó. Egyébként feleslegesen nyúlt bele az audió/videó szinkronba. Azt a részt nem kéne bántani. Külön beállítási opciókat kéne létrehozni azok számára, akiknél problémás. De maga az egész CE kezd problémás lenni és nem a CE-nek köszönhetően. A CE20 volt a jó, utána már csak a hibák jönnek, de nyilván az új python miatt szinte mindenki kénytelen újabbat használni.
-
mikrofon
veterán
válasz
gyűrű
üzenetére
Nálam az a12 jól működik. Legalábbis úgy tűnik.
Mik azok a dolgok irányok amiket mostanában fejleszt és ti teszteltek? Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy mi az ami kimarad a Homatics-okból.
Illetve jól értem hogy az újabb cpm build-ok már csak az ugoos am6b -vel lesznek teljesértékűek? Vagy van még ilyen eszköz? -
Qtya123
őstag
válasz
gyűrű
üzenetére
Na az volt a baj, hogy a "sima" NG-re frissített.
Feltettem a dithubról letöltött A13 tar-t és jó lett. Nem értem miért tudott frissíteni. Azt olvastam, hogy a cpm nem tud, így az update részen nem is tiltottam le semmit.
Most átállítottam MANUAL-ra és minden off. Többet ne szórakozzon velem.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013, 100% Akkumulátor
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Casio férfi karóra ECB-950DB-1AEF
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

yt-on néztem videókat, de itt nincs olyan menüpont.

vargalex
DoItYourself