Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rekop
senior tag
Üdv! Egy ilyen kis S905(x) box vásárlásán gondolkodom, a 4K lejátszás miatt és egy kis segítség kellene. Jelenleg Pi3-at használok LE-vel, amivel maximálisan elégetett vagyok, de vettem egy uhd tévét, és szeretnék majd ilyen filmeket nézni rajt. Ahogy olvasgattam LE is telepíthető ezekre gépekre, sd kártyára. Nekem igazából nem is kellene android, sőt a legjobb lenne ha le lehetne törölni, és a belső tárhelyre menne a LE sd nélkül ha ez megoldható.
Wifi nem számít, gigabites hálóra csatlakozna vezetékkel, és a cec jó lenne, ha működne.
Milyen készüléket lenne érdemes vennem? Ahogy néztem s905x-ben csak 100-as a hálókártya, nem lesz ez szűk keresztmetszet a későbbiekben? Vagy ettől nem kell tartani(persze nem 10évre tervezek)? És elég erre 1/8-as vagy 2/16-ot érdemes keresni?
Bocs, hogy ide írok de ez a topik eléggé pörög, gondolom elég sok a tapasztalt felhasználó!
Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC belépő szint
- INGYENES SZÁLLÍTÁS - HP EliteDesk 800 (i7-4770, 16GB, NVIDIA, monitor, bill., egér, W11, MS-Office)
- Gamer PC RTX 5080 AMP Extreme Ultra / i5-14600K / DDR5 / Garanciás hibátlan állapotban!
- INGYEN POSTA -Prémium V901 - DDR5 - Intel i5-14600KF -RTX 5060Ti -32GB -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- RTX 5070 Ti/ Ryzen 7 7700X/ PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- DXRACER Prince L gamer szék
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

vargalex
DoItYourself