Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Persze, de pont az a nehéz, hogy még ha napokig keresed is a szempontokat egy témához, akkor se tudod, kihagytál-e valamit (és néha lényegi dolog marad ki).
proci985:
Köszi!
Így igaz, ahogy mondod. Egyrészt ebből az következik, hogy amit mond, az kiindulási alapnak jó max. és utána kell járni, de legalább tudod, hogy minek nézz utána.
Ami sokkal érdekesebb, az az, hogy nagyon sokan használják mindenre, mégis mintha alig lenne szó arról, miért és hogyan nem jó vagy hogyan ne értsd félre. OK, hogy itt az IT-soknak mindez triviális, de az emberek jelentős részének nem az, és már az ügyvédek és bírók is használják világszerte. Szóval ez egy hot topik szerintem.
Jelenleg olyan ez számomra, mintha jogsi nélkül lehetne autót vezetni - csak mert eddig nem létezett autó és még nem jutottak el odáig, hogy kellene hozzá oktatás...
-
Én megint elolvastam és szerintem értelmes és rendben van, de mindegy...
Igaz, hogy a kérdés megvezette a választ, de olyan módon, amiről társadalomtudósok írnak. Az előfeltevéseim tehát tőlük vannak (nem mintha nem tapasztalnám magam is ezeket a jelenségeket), nem a gyíkemberes FB-csoportokból, így számomra ez nem probléma. És nem bólogatójános volt az AI, hanem felvetett számomra is új szempontokat.
Arra jó szerintem, hogy a szempontrendszereket összeszedje, ne maradjon ki semmi.Megtaláltad akkor újra?
-
-
válasz
Hieronymus
üzenetére
Hát igen, ezzel kllene kezdeni, mielőtt az ember érdeklődés vagy feladat mentén kutatni kezdene...
Miért szükséges megmondani neki a #1-ben leírtakat? Direkt úgy alkották meg, hogy minél többen minél többet használják (egyetért veled minden hülyeségben), vagy más oka van szerinted? -
válasz
Hieronymus
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
- Beyerdynamic Dt 1770 Pro 250 ohm fejhallgató eladó
- Kingston 32GB DDR4 3200MHz KSM32ED8/32ME ECC Szerver RAM
- ELADÓ: ASUS MAXIMUS VII Ranger LGA1150 alaplap - ritka, gyűjtői darab (+gari/számlás)
- Lenovo Thinkpad T14 X280 X390 Yoga 460 Magyar Billentyűzetek eladó
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Félreértettem!
pedig próbálkoztam.