Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Új hozzászólás Aktív témák
-
Persze, de pont az a nehéz, hogy még ha napokig keresed is a szempontokat egy témához, akkor se tudod, kihagytál-e valamit (és néha lényegi dolog marad ki).
proci985:
Köszi!
Így igaz, ahogy mondod. Egyrészt ebből az következik, hogy amit mond, az kiindulási alapnak jó max. és utána kell járni, de legalább tudod, hogy minek nézz utána.
Ami sokkal érdekesebb, az az, hogy nagyon sokan használják mindenre, mégis mintha alig lenne szó arról, miért és hogyan nem jó vagy hogyan ne értsd félre. OK, hogy itt az IT-soknak mindez triviális, de az emberek jelentős részének nem az, és már az ügyvédek és bírók is használják világszerte. Szóval ez egy hot topik szerintem.
Jelenleg olyan ez számomra, mintha jogsi nélkül lehetne autót vezetni - csak mert eddig nem létezett autó és még nem jutottak el odáig, hogy kellene hozzá oktatás...
-
Én megint elolvastam és szerintem értelmes és rendben van, de mindegy...
Igaz, hogy a kérdés megvezette a választ, de olyan módon, amiről társadalomtudósok írnak. Az előfeltevéseim tehát tőlük vannak (nem mintha nem tapasztalnám magam is ezeket a jelenségeket), nem a gyíkemberes FB-csoportokból, így számomra ez nem probléma. És nem bólogatójános volt az AI, hanem felvetett számomra is új szempontokat.
Arra jó szerintem, hogy a szempontrendszereket összeszedje, ne maradjon ki semmi.Megtaláltad akkor újra?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Pixel 7a Dobozában
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest