- Hieronymus: Az egyik reggel nem indult az autóm, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
donjohnson #10 üzenetére
Ez inkább telefon függő, mint a szolgáltató és annak a háttérszolgáltatásának problémája.
A telefonnak támogatnia kell a dual sim dual standby szolgáltatást, a kártyák békés egymás mellett működéséhez. -
válasz
donjohnson #7 üzenetére
próbáltad már 1 sim kártyával a telefont 2 sim kártya helyett, hogy úgy jobb lesz-e a vétel?
Egyértelműen nem befolyásolja a vételt.
Nem kerül közelebb a torony attól, hogy csak egy szolgáltatót kell kiszolgálnia.A kapcsolat amúgy sem egyetlen frekvencián működik. Az adatátvitelre több frekvencia és stream használható. A kapcsolat felépítésére és kezelésére
általábanelőre kijelölt frekvenciákat (streameket) használnak a szolgáltatók. -
válasz
donjohnson #7 üzenetére
Most az A54-ben Telekom eSIM van csak:
Tegnap este vettem ki belőle a Yettelt, mert abból is eSIM lett konverzióval, és átkerült immáron eSiM-eskent az S24 FE-be. -
donjohnson
addikt
próbáltad már 1 sim kártyával a telefont 2 sim kártya helyett, hogy úgy jobb lesz-e a vétel?
arra gondolok, hogy alapvetően különböző frekvenciákon dolgoznak a szolgáltatók, de mégis előfordulhat, hogy gyengítik egymást, amikor igen közel van egymáshoz például két 800 MHz-es vivő, pár MHz eltéréssel, egy készüléken belül.
sok telefonban ezt hanyag módon oldják meg, mert nem a 2 sim kártyás felhasználás a cél. működni működni fog, de lassabb lesz, mint egy sim kártyával.másrészt sávokat sem fog tudni rendesen összefogni a telefon, amivel gyorsabb lehetne, mert a CA képesség 2 sim felé osztozik 1 helyett. nem vesznek ilyenkor 2 db CA licence-t sim foglalatonként a telefongyártók.
-
-
válasz
tordaitibi #4 üzenetére
🤣
-
Én ezt saját magamnak elintéztem.
Amúgy is eléggé gyenge a jel, és mióta az egész háztetőt lecseréltük vas trapézlemez fedésre, teljes nyugalom van itthon.
Nekem és az asszonynak se csörög a telefon, senki nem zavar minket -
-
GuTi2020
újonc
Megkérdezhetem, hogy milyen telefonnal nézted? Sajnos nekem ezekkel van rossz tapasztalatom. Míg Galaxy A54-el Edge netem van, a tőle 20cm-re lévő Note 13 pro-val 5G, ugyanaz a szolgáltató mindkettővel. Több korábbi készülékkel is jártam már így (főként Samsungokkal), de most ilyet adott a munkáltató, nem cserélem le, telefonálásra hellyel közzel használható. Nem magával a Samsunggal van bajom mielőtt valaki megkövez, de van egy-két készülékük, ami kritikán alul teljesít jelerősségben. Gondolom van ilyen gond más gyártónál is.
-
kokopo
aktív tag
Ha otthon a szobaban/lakasban nem megfelelo a GSM jel, de van VoWifi, az megoldas a gyenge tererore (ha jol tudom ...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Eléggé különleges a helyzetem GSM térerő és tornyok tekintetében. Az elsődleges lakásom Hajdúszoboszló Fürdőnegyedében...
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- Katana GF66 12UC 27% 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Dell Latitude 5350 13.3" FHD IPS Intel Ultra 5 135U 32GB 512GB NVMe gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Apple TV eladó
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest