Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz
Yutani
üzenetére
Lényegében ha azt nézzük egyikből se tudunk meg soha semmit... Mert egy game se fut az idők kezdete óta amióta game létezik mindenhol minden szegletben ugyanúgy..így ha az egyik site x helyen mér 10másodpercet akkor lehet kamillázunk ,hogy de egy büdös gyökerek mert csaltak meg kamu mert a másik site-on meg nem ennyi az fps.. Méh szép hogy nem annyi mivel totál más helyen mérnek (ahol nincs benchmark)
Szóval amelyik gameben nincs benchmark olyan eltérő számok lehetne hogy ihaj. Így mindegy ki hogy mér.

-
Crytek
nagyúr
A sajátos kőkemény angol nyelvtudásommal megkérdeztem hogy mennyi tesztrendszerük van és hány ember dolgozik ,hogy ennyi tesztet csinálnak...vagy csak tippmix az egész...
Ezt a választ kaptam:"only high-eng gpu's of both vendors (1080Ti & Vega 64) tested With 25 CPUs, and then:
gtx1080Ti i7 8700K + - 106 - 123 (gpu performance)
gtx1080Ti i3 + 7100 - 48-64 (Cpu bottleneck, cpu performance)
gtx980 + i7 8700K - 53 - 61 (gpu performance)
1080ti + i3 7100 - 48 - 64 (cpu performance)And gtx 980 7100 + i3 - cpu bottleneck for min. fps, gpu bottleneck for avg. fps to
the GTX 980 =53- 61
i3 = 7100 48 -64Finally, i3 7100 + GTX 980 = 48-61"
-
Crytek
nagyúr
Amúgy én vagyok a vak vagy olyan teszt még nincs ahol "régi" élsimítás vs DLSS sebessége van összevetve?
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
válasz
Dtomka
üzenetére
Gyógyszer alapanyaggyártó vagyok... ide már az utca söpredéket is felveszik szóval jöhetsz te is (mármint nem hogy te vagy a söpredék) Már kb semmi feltétel tudj egy értelmes mondatot mondani, bár van olyan ember aki beszélni se tud kb senki nem érti mit mond mert csak gagyog mégis évek óta itt van..Félelmetes. De mivel lassan 400kra jön ki az átlag ennyit elviselek ,hogy ilyenekkel vagyok körülvéve. És bármennyire viccesen hangzik ez sajnos a kőkemény valóság.
-
Crytek
nagyúr
válasz
gainwardgs
üzenetére
Azok feleslegesek. 4k és nem kell oda semmi más
-
Crytek
nagyúr
válasz
Kolbi_30
üzenetére
Már van 428 és 433 ért is
Előző havi fizum és még marad is 12k a perselybe

-
Crytek
nagyúr
Immortal: Unchained CPU/VGA teszt GameGPU
"Az Intel kb olyan mint az MS. Pénz van dögivel de mindenki csak kivenni akarja." Hát most majd tenni is kell bele ,mert elég durván szopóágon vannak most.

-
Crytek
nagyúr
válasz
Petykemano
üzenetére
CB nem érdekel az nem játék... De elég sok teszt van a neten ahol látni amd még gyenge 1 szálon. Sokkal jobb mint régen, de még kevés. Kiváncsi leszek fordul-e a kocka valaha..
-
Crytek
nagyúr
Procitesztet nézve az amdnek nagyon sokat kell még fejlődni az egyszálas erőben... Ezt pedig most kéne amig az intel fetreng..
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
Aprón már van 150kért 1080Ti

Nagyon szabadulni akarnak a bányászok.. 120ért még el is csábulok a végén
-
Crytek
nagyúr
Csak hogy ne csak erről a fostos új szériáról legyen szó

F1 2018 CPU/VGA teszt by GameGPU
-
Crytek
nagyúr
válasz
guftabi96
üzenetére
Számomra érdemes várni, mert:
- 4k ra szeretnék majd váltani és ez a 2080Ti = 1080Ti+20% dupla olyan áron amennyiért hozzá lehet jutni kösz de nem
- 1080Ti már olcsó viszont ki tudja mennyire lesz a jövőben erőltetve a ray tracing amibe kb nullát ér majd.
- nagyon kevés időm van játszaniSzóval ez az 1.5-2 év mire jön az intel vagy amd vagy az új nv csak úgy eltelik majd.. Ez semmi ahhoz képest amit anno a gtx 460al lehuztam

-
Crytek
nagyúr
válasz
Petykemano
üzenetére
De hát te nem tudtad? Az nvidiának már nincs sok hátra mert az intel kivégzi őket.... Szóval hiába vezeti a benchmarkokat lassan már a múlté lesz a cég

-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
válasz
huskydog17
üzenetére
Azta de durva rohadt távol van a 4k 60 fps stabilan mindenben éra... És még a VR ről nem is beszéltem...
-
Crytek
nagyúr
A korábbi Yakuza 0 illetve nincs ps4-es toolbox-ra....hirtelen mégis lesz nekik? Yakuza 6 PC-re?
-
Crytek
nagyúr
Vajon 1180Ti vagy legyen bármi is a neve tudja majd a 60fps-t 4K-ban?

+ pont a gameGPU-nak ,hogy végre bekerültek az új ryzen procik a cpu tesztben

-
Crytek
nagyúr
válasz
Petykemano
üzenetére
AMD meg lehozza Ryzenbe a 32 magos ripper feriket....azt lesz itt minden csak nem rip...
-
Crytek
nagyúr
Red Faction ReMarstered CPU/VGA teszt 4K-t érdemes nézni a FHD az nem sokat mutat

-
Crytek
nagyúr
""Csökkennek a videokártyák árai, késhetnek az új NVIDIA grafikus vezérlők
A csökkenő kereslet miatt júliusban 20 százalékkal mérséklődhetnek a videokártyák árai."Vajon itthon mennyire érződik majd ez?
-
Crytek
nagyúr
A Lenovo lebuktatta a GeForce 11-es szériát
Még a végén tényleg jön valami idén

-
Crytek
nagyúr
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Mivel se híre se hamva az 1180TI (vagy legyen bármi is a neve) és ahogy az árak kinéznek nem lesz 320k alatt így még jó pár évig ezen leszek. azt ki tudja mit hoz ez az időszak lehet konzolra áttérek. Xbox One-t lassan úgyis ingyen dobálják már...
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
Nem pc de amd....
Ps4-ből miért van hiány + miért emelkedik az ára? Nem gyártanak elég cuccost hozzá vagy mi a tosz?
-
Crytek
nagyúr
Warhammer 40,000 Inquisitor Martyr GPU/CPU teszt By Game GPU
-
Crytek
nagyúr
Prey: Mooncrash CPU/VGA teszt
Far Cry 5 Hours Of Darkness CPU/VGA teszt
-
Crytek
nagyúr
válasz
huskydog17
üzenetére
A pénz fontosabb volt mint a Far Cry 3-ba belenyúlni és felhúzni a dolgokat az új konzolok szintjére
-
Crytek
nagyúr
A Crew 2 4K-ban elég acélos..Ezért kéne végre az 1180Ti.
-
Crytek
nagyúr
A mai nvs hírbe az van, hogy majd kap meghívot akinek kell de ez nem most lesz. Szóval nyáron tuti nem lesz semmi.
Szóval a kis IGP-m még vagy 1 évet futni fog mire leváltja az 1180Ti
-
Crytek
nagyúr
válasz
huskydog17
üzenetére
Engem (és rengeteg embert) a diagrammok érdekelnek. Itt a ph-s tesztekbe sem olvasom el a bla-bla részt. Azt minek kit érdekel...játékok alatt sem azt fogom mantrázni ezt most azért gyorsabb mert xy aluja hatékonyabb mint amazé, mert annak csak xy van stb. azt fps számot nézem semmii mást.
-
Crytek
nagyúr
válasz
huskydog17
üzenetére
Ugatni a kutyák szoktak...
Szövegkörnyezetben van Polaris....ja azt hittem erről szól a teszt de ezekszerint nem volt rá idő...
-
Crytek
nagyúr
válasz
huskydog17
üzenetére
Elkéne mennem szemészhez? Hol ugyanolyan gyors? Jobb a Vega ez látszik a diagramokon.
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
State of Decay 2 CPU/VGA teszt
Elég jól megy amd-s procikkal... Mondjuk mostmár igazán frissithetnék a proci parkjukat a teszhez...
-
-
Crytek
nagyúr
válasz
Callisto
üzenetére
Pedig egyszerű lenne, félelmetesen egyszerű. Szimplán mindenkinek AMD-re kéne fejleszteni és elég lenne a mostani VEGA hogy kettéhugyozza az 1080ti-t is... Ezt láttuk már 2-3 játékban is amit kedveznek a tökömtudja milyen dolgoknak ami miatt az amd elhúz.

De ez akkor fog megtörténni ha az intel képes lenne eltakarítani az nvidiat de valami miatt erre képtelen. -
Crytek
nagyúr
válasz
FLATRONW
üzenetére
Még mindig nem értem... Aminél valami 30%-al gyorsabb hogy lehet ugyanaz a másiknál csak 22%-al lassabb? Ellentmondást érzek...
+ a játékok fps- értékeinél nagyon nincs meg ez a 30% amiről beszélve van..Ez amúgy mit jelent?
99th Percentile? ... Nekem van egy elképzelésem de nem biztos hogy helytálló.
-
Crytek
nagyúr
válasz
huskydog17
üzenetére
Lehet nem tudok számolni ,de a görbék írnak %-ot is és inkább 22-25 az az átlag 30 ,de ki számolja

Ha ezt még übereli majd az 1180Ti olyan 40%-al akkor nagyon boldog leszek.... FHD atomkoximax felskálázás SSAA végre overkill lesz a dolog
-
Crytek
nagyúr
Ancestors Legacy GPU/CPU teszt
Min vs max képen: Nos igen ezt hívják szemmel látható különbségnek

-
Crytek
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nem grafikon. Hanem a képek mozgatod a csuszkát min és max között és kb 0 különbség...
Ezt sok játék érdekesen oldja meg. Van ahol kb időutazás és ocsmány lesz a végeredmény sok helyen meg néz ki az ember a fejéből ,hogy akkor most mitől lett low a low mert 0 különbség..
-
Crytek
nagyúr
Pillars of Eternity II Deadfire GPU/CPU teszt GameGPU
Azok a különbségek min és max között megint

-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
Ezzel a Vega M-en mi a fene van elfáradt a kanyarban? Mikor jönnek már a rá épülő cuccok?
-
Crytek
nagyúr
válasz
rambustibi
üzenetére
De ez nagyon gyenge ez hova és minek akar jönni?
-
Crytek
nagyúr
Azok a min vs max képek lol nem vitték túlzásba

-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
válasz
huskydog17
üzenetére
Nem tudom mi az a VGXI ,de a lenti gameplay után az a kérdés fogalmazodik meg bennem sokadjára ,hogy miért mindig a gagyi noname fostengerekbe raknak finomságokat már ha ez a VGXI valami annak számít....
-
Crytek
nagyúr
Mivel uborka szezon van és úgye a FC5 a porondon a GameGPU csapata előszedte a Far Cry 2-öt
-
Crytek
nagyúr
válasz
szmörlock007
üzenetére
750Ti szint vajon meglesz majd

-
Crytek
nagyúr
Hm azt hittem csak laptopokban fog támadni ez a "szörnyeteg"
-
Crytek
nagyúr
válasz
TTomax
üzenetére
És? A jó nem érhet véget?Ugyanmár.... Az intel amd eddig csak az ugrodeszka végén dobbantgatott..még nem jött el az ő idejük, de majd elfog....Első lépés a laptoppiac leigázása a intel@amd hidriddel....
Kemény évek jönnek az nvidiára én mondom nektek. Ezért is adtam el a 980Ti met.... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
Érdekes módon egy Red Factionba is ésszerű keretek közé tudták ezt szorítani.. Nem kell teljesen valós fizika,mert egyértelmű ,hogy kivitelezhetetlen és lescriptelhetetlen.
FEAR-be se kellett volna olyan sok dolog a por megvolt csak kevés meg eltünt minden nem maradt kb nyoma hogy ott atombrutál tűzharc volt. -
Crytek
nagyúr
válasz
tailor74
üzenetére
Elvárni el lehetne ,ha már olyan magasságokban is ott vannak a levegőben levelek indokolatlanul (miközben minden fa a környéken full csupasz ha megnézed a videot) akkor a földön lévő száraz avart is vigye már....
Nem mellesleg higgyétek el egy játékban mindenki leszarná, hogy csak ugy néz ki mint az ezev és Half Life 2 (csak mondtam valamit) de mellette brutális a fizika...
Kegyetlen sokat hozzá tudna tenni a hangulathoz..Pl egy FEAR-t elképzelni így [még mielőtt leírtam már most beleborzongtam].
Gyak. széjjellövöd az irodaházad ahol játszódik porzik,törik,csörömpöl minden kb senki semmit nem lát már a törmelékek miatti porfelhőből...majd ez leszáll szépen. És szépen ottmaradt nem párolog el semmi a nyomok ottvannak minden poros viszed a poros lábnyomot tovább stb.Lehet ez valakinek nulla semmi, de ezt ott real timeban áttélni beszarás lenne. Akár egy 10 éves grafikával is.... De ház sajnos nem erről szól a HW ipar hogy látható dolgokra menjen el az értékes craft. -
Crytek
nagyúr
válasz
üzenetére
Nekem nem kell bemutatni. Mint mondtam az egyik kedvenc szériám mindegyik részben min 4 végigjátszás van már és még lesz egy pár.. És most hogy itt hoztam fel egy dolog de sajnos amiket írtam a játékok 99%-ára igaz.
Lassan oda jutunk hogy 64GB ram 16 CPU mag már alapnak fog számítani de fizika sehol a büdös életbe nincs. Nevetséges...Akkor maradjunk Metro 2033 graf szinten örökre ,de legyen már értelmes fizika -
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
Nem értek a lovakhoz, de ha a korábban felhozott "intel bármikor kinyirhatná az nvidiat" nézem mégis elég hihetetlen, hogy ennyien vannak nv mellett.
-
Crytek
nagyúr
Aha, csak a konzolban IGP van és sokszor nagyítóval kell nézni az összehasonlító videokon miben szebb a pc...(3x drágábbért)
Bárcsak a pc-s ipar is ilyen lenne hogy van egy db "egység" abból lehetne több verzió gyorsabb procival gyorsabb vga val (akár direkt külön 30-60 +fps-hez méretem... Nos akkor pc-n is lehetnének olyan dolgok mint konzolon,mert nem kéne 678 milliárd féle konfigra optimalizálni hogy mindenen megmoccanjon az adott játék.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- E-roller topik
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Bittorrent topik
- Hővezető paszták
- Építő/felújító topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Villanyszerelés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Lazán megvan az 1050 szint... Már csak az ára a kérdéses..Nvidiát csak úgy lehet "veszélyeztetni" hogy ez a cucc jobb választás mint egy 1050-es konfig....