Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
-
Rássid
csendes tag
Üdv mindenkinek. Tegnap az az 2014.02.26-án este 6 körül éppen a Grid2 vel játszottam amikor hirtelen kettéugrott a képernyő és sűrű szemetelés közbe mint ha szálakra bomlott volna a képernyő kékhalálszínű lett az egész monitorom. A jellenlegi vagy is volt videokártya típusa egy AMD 6850 Vaporix (sapphire) kártya. A konfig amiben használtam: MSI Z77A-G45 alaplap, egy Chieftec 500W táp.2500K i5 proci és melette 2x4 illetve 2x2 Corser vengeance memóriák.Ez a videokártya egy garanciális csere folytán került hozzám.Bő két év után atta meg magát.Egy tipp szerint van esély arra,hogy a tápegység okozhatta a hibát (bár nem értem h miért birt ki 2 évet és mért csak most adta be a kulcsot.)Kérlek cáfoljatok rá vagy erősítsétek meg,hogy cseréljem ki a tápomat vagy pedig csak szimplán a Videokártya memóriája adta meg magát???!!!
Aktív témák
- Filmvilág
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- Horgász topik
- Yettel topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi