Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez igaz volt a quake 3a-ig bezárólag. a komoly mellényúlásoktól nem mentes tech4-re éppen lehet mondani, hogy ott volt a legjobbak között, de miután nem sok akkora költségvetésű engine készült akkoriban, ez nem volt igazán nehéz. az ue2004 és a cryengine pedig szimplán kenterbe verte. mondom ezt úgy, hogy nekem tetszett a doom3 vizualitása.
én amúgy várom a rage-et, és a motorra is nagyon kíváncsi vagyok - de ha valami nagy királyság lesz belőle, akkor az sokkal inkább lesz egy váratlan újabb nagy dobás, mint egy zseni töretlen szárnyalása.
-
Angel1981
veterán
Természetesen elismerem, hogy érti a dolgát, ott van a legjobbak között, de hogy folyamatosan "programozó pápá"-nak, meg hasonlóknak hívják, azért erős túlzás.
Van rajta kívül még jó pár ilyen képességű programozó, csak mivel ő idősebb, a múltban is tudott nagyokat alkotni, míg többiek még gimisek voltak csak.
Egyébként nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen engine-t dobtak össze ezalatt a 7(!) év alatt, elég nagyot kell ütnie majd, de a 6. érzékem azt súgja, ez valahogy nem fog bekövetkezni... -
Atom_Anti
senior tag
Sajnálom ha ennyi nyilvánvaló eredmény után még hisztek valami nagy durranásban
. Nem következtettem, láttam az eredményeket... Lehet ide a forumba akármit írni, de emide már nem. Jó ok, a Geforce tuningos, lehet a Cayman csak egy Pro, de összességében minden lejött.BMW001
Egy GTX570 játék közben olyan 166W-t kajál, ehhez képest a 6970 TGP-je is rossz.
-
fatallerror
addikt
jaj mik folytak itt, én nem akartam közellenséggé válni csak kérdeztem valamit

egyébként 1 szóval sem írtam h pl 1 6870el 60 fps-el megy minden szűrővel max beállítások mellett full hd-ben hanem h 60 fps felett már nem érzel semmit a szemeddelmert ennek nem sok értelmét látom, vkinek számokból sosem elég és ez igaz a villanyszámlára is

-
Oliverda
félisten
Feljebb leírtam, hogy mi a gond. Rossz gyártó használja ki a multi GPU nyújtotta előnyöket. Majd ha véletlenül a 6970 átveszi a leggyorsabb egy GPU-s kártya szerepét akkor jönnek majd a sz@r a driver, csúnya a hűtő színe, túl sok a 2GB VRAM és újabb hasonló izzadságszagú kifogások.
-
Atom_Anti
senior tag
5870 után kb 8 hónappal jelent meg a GTX480. Igen gondolom ennyi idő alatt az AMD is megújíthatta volna GPU-ját koktél szörcsölgetés helyett
. Újabb 8 hónap eltelt és nem az AMD, hanem az Nvidia jött elő egy megújított csúcs GPU-val. A Bartsra pedig előbb fog jönni válasz, mint jött a GTX460-ra. -
zuchy
őstag
Pont ezt akartam írni. Szerintem rendben van, hogy évente jön egy újabb széria. Na meg a mostanit is ki kell futtatni, hogy azért valami haszon is legyen mán.

Csak a pontosítás kedvéért a GTX 580 ráncfelvarrás 8 hónap volt GTX 480-hoz képest.
A Cayman meg lesz 15 hónap kb. 5870-hez képest.Na igen, és a Cayman az már új architektúra lesz. Persze azt sem a HD5870 megjelenése után kezdték el fejleszteni.
-
TomiLi
addikt
Az 580 egy foltozgatott 480 lesz szerintem. Nem is rossz értelemben véve, csak rövid volt az idő, hogy egy teljesen új vga-val rukkoljon elő az Nv. A tavalyi féléves késést szerintem nem sikerült behozni.
Tavaly ilyenkor már az Amd bedobta a hírt, hogy elkezdődőtt a most megjelent, és megjelenés előtt álló 6-os széria fejlesztése. Akkor az Nv még kénytelen volt a még meg sem jelent válasz lépését befejezni, ami a GTX 480 lett fél év késéssel.(#2405) Keldor papa: valószínű ez a GTX 485. Bár már annak egy-két hónapja meg kellett volna jelennie, és arról is azt rebesgették, hogy 512bit-es lesz... Ez még mindig nem sikerült (bár még nem jelent meg...
), ez lehet az achilles sarka a csúcs kártyáknak...
A 580-as név, meg marketing fogás lehet... -
toldy
őstag
Fenébe, írásba nem lehet vissza adni azt az ördögi kacajt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Szerintem is életképes az ötlet. Ami eddig hiányzott az az egységes felület a külső VGA-knak. Ez lenne a kulcs az új piac be indításához.

Amúgy beszarok az AMD HD 6000-es jelmondatán: The best is now even better Mossák az agyunkat rendesen.
Az új prezik is NV-sednek. Legalábbis messze nem olyan lényegre törőek, mint a HD 5000-es pdf-ek. Meg minden oldalra jut valami hangzatos szlogen. Felvettek pár marketingest. 
(#1852) Atom_Anti: Egyet talán tudnék is mondani. Kettőt már nem biztos.

-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem már idén lesz HD 6000 sorozat és abban lesz egy tesztlapka is. Jövőre a HD 7000 jön.
Ez egyébként nincs hamar. A HD 5000 ősszel egy éves lesz, kint van a teljes sorozat és közeledik a generáció élettartamának a vége. Az AMD ütemterve kb. 1 éves ciklusokra van tervezve. -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Milyen routert?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Horgász topik
- Milyen autót vegyek?
- Apple asztali gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Nem következtettem, láttam az eredményeket... Lehet ide a forumba akármit írni, de

. Újabb 8 hónap eltelt és nem az AMD, hanem az Nvidia jött elő egy megújított csúcs GPU-val. A Bartsra pedig előbb fog jönni válasz, mint jött a GTX460-ra.

), ez lehet az achilles sarka a csúcs kártyáknak...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az új prezik is NV-sednek. Legalábbis messze nem olyan lényegre törőek, mint a HD 5000-es pdf-ek. Meg minden oldalra jut valami hangzatos szlogen. Felvettek pár marketingest.