Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-08-30 10:47:05

LOGOUT.hu

A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4101) Abu85 válasza DemonDani (#4100) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

Nem driveres megoldást fognak alkalmazni az OEM-ek. A BIOS-ban is beállítható a PowerTune limit, és le is zárható (pl.: A HD 6900-akon le is van zárva OEM szinten, bár ott az érték default 0%-on maradt). Gyakorlatilag arról van szó, hogy az ATI letett egy fogyasztási határt 300 és 450 watt között. Innentől kezdve a kártya fogyasztását az ügyfél választja meg. Az OEM-ek lezárják a legkisebb értékre, míg a retail kártyákon mehet a dolog +/- irányba is, ahogy a usernek jól esik. Erről írtam korábban a HD 6990 extráinál, hogy a PowerTune lesz a termék kulcstechnológiája, persze az ATI ezt jobban értékesítette, mint gondoltam. Nagymértékben konfigurálhatóvá vált az egész, anélkül, hogy alapjaiban át kellene tervezni a NYÁK-ot, és a legtakarékosabb PowerTune értéken megfelel a szabványnak.

[ Szerkesztve ]

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

(#4102) smkb válasza Abu85 (#4101) üzenetére


smkb
őstag

Power Tune "minőségét" már a vgaspeed.hu-n is olvashattuk gbors által. Nagyon nagy gáz, ha ez fog dübörögni folyamatosan, hogy kordában tartsa a vga-t...

Idézném tőle engedélyével : "Ami pedig még nagyobb baj, hogy a korlátozás nem fix órajelre történik, hanem a core clock folyamatosan billeg, és ez azért a játékok futásán is látható - a maguktól is darabosabb játékokban kevésbé észrevehető, viszont azoknál, amik a default beállítás mellett szinte folynak, a hatás igencsak zavaró."

Egy csúcsdrága csúcsvgan meg ez a minőség megengedhetetlen.

(#4103) Abu85 válasza smkb (#4102) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

Majd megnézzük a teszteket. Egyelőre nem panaszkodik erre senki a HD 6900-nál.
Ami a legfontosabb, hogy a PowerTune lehetőséget ad a szabvány betartására, vagyis eladható a termék az OEM csatornákon. Mindemellett azok igénye is ki van elégítve, akik agyon akarják tuningolni a terméket. Csak egy csúszkát kell áthúzni a másik oldalra, és máris mehet a tuning.

[ Szerkesztve ]

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

(#4104) smkb válasza Abu85 (#4103) üzenetére


smkb
őstag

"Ami a legfontosabb, hogy a PowerTune lehetőséget ad a szabvány betartására, vagyis eladható a termék az OEM csatornákon. "

Ó, akkor pl tehettek volna rá egy billenő kapcsolót is, hogy azt bekapcsolva 300mhz, 0.8v-ra vesz le mindent, igaz úgy megy, mint egy HD5650 de, 300Walatt van, mehet OEM-nek, az meg a juzer felelőssége, hogy ezt azonnal átkapcsolja e... vicces értelmezése ez a 300W limit betartásának ugye te is érzed?:) NV felteszi a 2 csúcsra járatott GF110-et meg mellé tesz egy ilyen billenőkapcsolót oszt csók? Ezek alapján akkor megtehetné, ha csak ennyi a cél, nem érdekes a minőség, a teljesítmény, csak hogy mehessen az OEM csatornára :)

(#4105) Abu85 válasza smkb (#4104) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

Az nem jó, mert az nem állandó vezérlés. Ha az órajelet fixre korlátozod, akkor az nem állandó fogyasztást jelent, és előfordulhat, hogy a termék fix órajel mellett ingadozik a fogyasztásban. A cél 300 watt alá menni, nem pedig jelentősen 300 watt alá menni. Akkor is szabványos a kártya, ha a fogyasztás a teszt alatt 290 és 300 watt között alakul. A PowerTune azt éri el, hogy a fogyasztás legyen egy állandó határértékhez kötve (legyen az bármi), és úgy állítja be az órajelet, hogy a termék ne fogyasszon többet, miközben mindig a maximális teljesítményt nyújtja. Így hozható ki a legmagasabb teljesítmény egy adott fogyasztási határ alatt.

Természetesen az NV is csinálhat valamit, hogy 300 watt alá vigye a saját termékét. Ez nincs megtiltva. Van a GeForce GTX 580-on egy power monitor. Ebben beállítható egy határ. Ha a GPU energiafelhasználása ezt túllépi, akkor a vezérlő kiadhat egy pihen parancsot. Ezután a GPU nem dolgozik tovább, amíg nem érkezik a tovább parancs.

Gyakorlatilag a cél ugyanaz. A megvalósítás különbözik. Az NV rendszere nem állít órajelet, de leállíthatja a munkafolyamatot. Az AMD rendszere olyan, mint a CPU-kban a turbo, csak nem pozitív, hanem negatív órajelezéssel. Nem pihenőt ad, hanem megmondja, hogy állítsd lejjebb az órajelet, és dolgozz tovább.

[ Szerkesztve ]

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

(#4106) smkb válasza Abu85 (#4105) üzenetére


smkb
őstag

Az általad felsoroltaknak viszont itt ezen kártyáknél semmi értelme. Minek használna bárki egy lekorlátozott 290w körül menő 2gpu-s szörnyet, mi a jó abban hogy nem 375wattot eszik neki, hanem "csak" 290-et, cserébe vannak látható recegések az órajelingadozás miatt? Senki. Akkor vesz egy HD6970-et és kész.

Itt az egyetlen cél a powertunenak ahogy te is írtad, hogy a 300w alatt lehessen neki létező üzemmódja, hogy OEM plecsnit megkaphassa. Ez meg legolcsóbban egy kapcsolóval valósítható meg. Totál felesleges ide kifinomultnak tűnő powertune...

(#4107) DemonDani válasza Abu85 (#4105) üzenetére


DemonDani
addikt

Miféle teszt alatt kell 290-300W között lennie?
Mit követel meg a PCI-SIG?

[ Szerkesztve ]

NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.

(#4108) Abu85 válasza smkb (#4106) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

Ha az órajel csökken 200 MHz-et, akkor az egy 16 ms alatt kiszámolt képkockákra 3 ms-os változást jelent. Ahhoz hogy recegés legyen 30-40 ms szükséges, vagyis konkrétan 30-50 MHz-re kell csökkenteni az órajelet. A Cayman 3D módban (a magas feszültség mellett) nem képes 500 MHz alatt üzemelni, így erre semmi esély. Egyelőre nem számoltak be a nagyobb hardver oldalak zavaró recegésről a HD 6900 kapcsán. Meglátjuk mi lesz a HD 6990 esetében. Bár gyanítom ott sem fognak észrevenni 3-4 ms-os változást, hiszen ez túlmegy az emberi teljesítőképesség határán, nem legyek vagyunk ugye. :D 30 ms-ot talán, de az lehetetlen PowerTune által.

A kapcsoló azért nem jó, mert az OEM is megnézi az alternatívákat. Rendel ebből, és vélhetőleg az NV kártyájából is. Az az egyik szempont, hogy férjen be 300 watt alá, a másik, hogy legyen gyors. Az lesz a kiválasztott, amelyik gyorsabb 300 watton belül.

[ Szerkesztve ]

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

(#4109) Abu85 válasza DemonDani (#4107) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

A PCI-SIG-nek van egy terhelésvizsgálata. Ez több egyénileg kalibrált tesztből áll. Ezekben a tesztekben a kártya nem lépheti át huzamosabb időre a 300 wattos határt. Pontosan nem tudom, hogy mennyi a megengedett, asszem pár ms-ig átlépheti pár wattal. Az eredményeket kiértékelik, és a végén megy vagy nem megy a PCI Express pecsét.

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

(#4110) SzlobiG válasza csatahajós (#4099) üzenetére


SzlobiG
félisten

Ez bevizezve mit művelne. :Y

Akkor végül is az első állításom jött be, hogy állítható lesz a teljesítmény ahogy abu is írta a powertune-el.

Hát így már nem +20%-ot mondok 5970-hez képest.:D

(#4111) DemonDani válasza Abu85 (#4108) üzenetére


DemonDani
addikt

Mert gondolod amugy hogy a "nagyobb hw" oldalak gamelnek ezekkel a cuccokkal? kétlem, hogy ilyenre lenne idejük, mikor tesztenként 10-15 játékkal 6-9 beállítás alatt kell lemérni legalább 4-5 VGA-t...
Ráadásul azért tegyük már hozzá, hogy ez "pro" szinten jön elő, mikor valaki beteszi a Crysis-t felmegy netre és napi 10 órában osztja vagy betol egy szimulátort, és lehúz benne 30-40kört, igen is meg lehet azt érezni, ha néhány ms-mal máshogy viselkedik az autó, vagy késik a lövés...
(quake3azok rendszeresen, 40feletti pingnél bizony nem ritka már az "én lőttem előbb" meg "eh mé nem találta el", na meg az is hogy "e ez meg hogy találta el" :DDD ...)

(#4109) Abu85
Na ja, de ez akár akkor még -20%nál is lehet kevesebb... mert mint mondtad, van hozzá tartozó "láthatatlan" hw-es vezérlés is... és azért 350-től a 300 még messze van, most nem arra akarok célozni hogy több lesz, mert matematikailag elégnek kéne lenni-e, de
1, nem tudjuk miben kell 300-at teljesíteni, és nagyon nem mindegy hogy miben elég csak a powervirusoknak titulált tesztekre gondolni.
2, sosem tudjuk meg mennyire korlátozzák.

[ Szerkesztve ]

NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.

(#4112) Abu85 válasza DemonDani (#4111) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

Egyrészt egy olyan egyén kellene, akinek az agya képes lereagálni 3 ms-os különbséget 60 fps mellett. Szerintem ilyen nincs a világon, így az egész vita értelmét veszti.
Ne keverjük ide a netes lagot. Ott 100-150 ms-okról van szó, itt maximum 3-5 ms-ról. Nyilvánvaló időbeli különbség van a kettő között. :)
A tudomány jelenlegi állása szerint az emberi agy 30-40 ms-os késést észrevesz, de kevesebbet nem. Egyszerűen biológiailag nem vagyunk rá képesek.

[ Szerkesztve ]

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

(#4113) Abu85 válasza DemonDani (#4111) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

A PowerTune limit stabilitási határok között mozog. Lehetne +/-50% is, de úgy nem stabil a HD 6970 esetében, vagyis a rendszer kifagy. A HD 6990 értéke is egy stabil határon belül lesz alkalmazva. Szerintem marad a +/-20%.
Az AMD tudja, hogy miben tesztelik a kártyát. A PCI-SIG tesztek elérhetőek a cégeknek, hiszen ezekre készítik fel a termékeket. A PCI-SIG nem azért van, hogy kibasszon az AMD-vel és z NV-vel, hanem, hogy mindketten szabványos terméket tegyenek le az asztalra. Innentől kezdve annyit segítenek, amennyit tudnak.

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

(#4114) DemonDani válasza Abu85 (#4112) üzenetére


DemonDani
addikt

A tudomány jelenlegi állása szerint az emberi agy 30-40 ms-os késést észrevesz, de kevesebbet nem.

ez is eléggé relatív dolog, csak egy példa a hallás is 20Hz-től 20kHz-ig terjed általános esetben, és fiatal "strapálatlan" szervezetnél, viszont ott a legendás barna hang :), nameg tény hogy az érzékelni képesek vagyunk, hogy ott van 20Hz alatt valami vagy 20kHz felett...
ez is olyan, hogy nem látom, de érzem... game is 25fps-sel nem folyamatos, de az emberi szem ennyit már folyamatosnak lát, mégsem szívesen játszok ennyivel... :DDD

(#4113) Abu85
Ez oké, mondjuk azt mondtad hogy 500Mhz-ig "jó" az nem 20% már (bár tudom, hogy most nem Mhz-ről van szó hanem V-ról, és pontosan nem tudhatjuk, hogy éppen mennyi Mhz-ről van szó) de feltételezem, gogy hárdveres beletúrás esetén mehetne 22,5% is meg 17,5% is... amennyin éppen jó a teszt nem csak 10 vagy 20, mert mondjuk 10%-kal lesz 302W -20%-kal meg már 270W pl... akkor elég gáz lenne ha be kell tenni -20%ot holott -12%-kal már "teljesen jó"

[ Szerkesztve ]

NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.

(#4115) Abu85 válasza DemonDani (#4114) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

Lényegében a legtöbb film 23,976 fps. Senki sem panaszkodik, hogy akad. A játék az más, mert ott nem fix az érték, de ha nincs a program 30 fps alatt, és megy a double vsync, akkor nem panaszkodik senki. A legtöbb xbox360 és PS3 játék ilyen. Fixre be vannak lőve 30 fpsre, és van teljes szinkron. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a képkockák között fixen 33,3 ms telik el. Milliók játszanak így panasz nélkül. És mi most 3-5 ms-os különbségekről beszélünk, azt egy légy se érzékeli, pedig nekik sokkal kifinomultabb a látás feldolgozása, az emberhez képest. :D

Szerintem a HD 6990-nél úgy lesz megoldva a hitelesítés, hogy egy PowerTune beállításhoz kapja meg a pecsétet. Innentől kezdve ezt leközlik az OEM gyártóknak és oda állítják a limitet ahova akarják. A BIOS-ban ez teljesen konfigurálható és lezárható. Lényegében ez a legegyszerűbb forma. Itt a kártya és konfiguráld ízlésed szerint.

[ Szerkesztve ]

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

(#4116) DemonDani válasza Abu85 (#4115) üzenetére


DemonDani
addikt

Persze, de néztél már filmet 30fps-sel? Egyrészt rettentő furcsa, és fárasztóbb, viszont hihetetlen mennyivel durvább, pörgősebb egy akciójelenet érzése.

Volt szerencsém PS3-on tolni Grid-et elég furcsa volt, sokkal "bénább" voltam.
Az viszont tény, hogy tucat gamerkedéshez teljesen jó, meg ha nem tolod ugyan azt PC-n sokkal több FPS-sel akkor az életbe nem jössz rá, hogy ez most rossz :N

NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.

(#4117) Abu85 válasza DemonDani (#4116) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

Néztem, de 30 fps nem jött át. Biztos szokható, de világ életemben a 24-25 fps-sel néztem, így nekem szar élmény volt. Na de majd egyszer USA-ba költözök, és ott kötelező az átállás. :DDD

A GRiD az sajna multiplatform. Nézz inkább GoW 3-at. Az is 30 fps, de azt jól tartja. Mondjuk nem meglepő, mert PS3-ra fejlesztették.

[ Szerkesztve ]

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

(#4118) DemonDani válasza Abu85 (#4117) üzenetére


DemonDani
addikt

meg a 110Vos konnektorra mi? :DDD

Én nézném, de nem sok PS3 porosodik a felső polcon, így marad ez az élmény :DDD

NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.

(#4119) Oliverda válasza csatahajós (#4099) üzenetére


Oliverda
félisten

Kicsit elgurult a gyógyszer, már ami a fogyasztást illeti. Bár aki 300W-os kártyát megvesz, annak lehet már annyira nem számít az a 75-100 watt plusz sem, főleg ha extra FPS-eket kap cserébe. Speciel nekem saját részre már a 300W is eléggé sok.

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#4120) csatahajós válasza Oliverda (#4119) üzenetére


csatahajós
senior tag

Nézd ez a 300/375W egy elméleti érték, a kártya csak nagyon ritkán/soha nem eszik ennyit normális használat közben, ez inkább abból a szempontból gáz/kérdőjeles, hogy mekkora táp kell alá a biztonságos működéshez.

Volt 5970-em, baromi ritkán tekert mindkét GPU 100%-on huzamosabb ideig, nagyjából kb. furmark alatt.

Annyiból meg tudom "bocsátani" ezt a lépést most az AMD/Nv-nek, hogy a 40nm miatt bele voltak kényszerítve ebbe, ha tudnak csíkszélességet csökkenteni szerintem nem lépik át a 300W-os küszöböt, dehát valamit valamiért.

(#4121) Oliverda válasza csatahajós (#4120) üzenetére


Oliverda
félisten

Akinek belefér egy ilyen kártya a büdzséjébe az vegyen hozzá egy 800-1000 watt körüli tápot. Szerintem ez már igazán részletkérdés. :))

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#4122) DemonDani válasza csatahajós (#4120) üzenetére


DemonDani
addikt

Volt 5970-em, baromi ritkán tekert mindkét GPU 100%-on huzamosabb ideig, nagyjából kb. furmark alatt.

sok haszna van akkor hogy neked olyanod van xD szépen fest az adatlapodon max :DDD

NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.

(#4123) DemonDani


DemonDani
addikt

ez a +20% és a -20% közötti különbséget szimulálná? mert ez szerint bizony nagyon is közel van az 500Mhz-hez valamelyik powertune üzemmód, mivel AVG clock...

az a "375W w/o PT" hű de jót nevettem rajta :DDD biztos azzal is 375W-ot eszik meg PT-vel is amúgy :)

NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.

(#4124) csatahajós válasza DemonDani (#4122) üzenetére


csatahajós
senior tag

Köszönjük a magasröptű hsz-t :U

(#4125) Oliverda válasza csatahajós (#4124) üzenetére


Oliverda
félisten

Erre mondtam neki, hogy bagoly mondja. :)

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#4126) Med1on


Med1on
aktív tag

Holnap HD 6990? :)

A semmi az a valami, ami azáltal van, hogy nincs.

(#4127) DemonDani válasza Med1on (#4126) üzenetére


DemonDani
addikt

kakasszóra :DDD reméljük

NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.

(#4128) Sonja


Sonja
veterán

Szép előrendelési ár a 6990-re. :K

Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!

(#4129) Jocy válasza Sonja (#4128) üzenetére


Jocy
aktív tag

Atyaisten! :Y Ha ez igaz,bőven 200k felett lesz nálunk.

(#4130) smkb válasza Sonja (#4128) üzenetére


smkb
őstag

Lehet már ápr 1. van ? Ez vicc...

(#4131) smkb


smkb
őstag

(#4132) DemonDani válasza smkb (#4130) üzenetére


DemonDani
addikt

Nem vicc az... várható volt hogy nem ezzel fognak árversenyt kezdeni...

NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.

(#4133) dangerzone válasza smkb (#4131) üzenetére


dangerzone
addikt

Nem hogy a csajokat birtokolná...

(#4134) Med1on


Med1on
aktív tag

HD 6990 teszt esetleg akit érdekel. :DDD

A semmi az a valami, ami azáltal van, hogy nincs.

(#4135) Abu85 válasza Med1on (#4134) üzenetére


Abu85
HÁZIGAZDA

Mocsok dolog ám lelőni a poént. :( El is ment a kedvem a hír befejezésétől. :W ;]

[ Szerkesztve ]

Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

(#4136) Med1on válasza Abu85 (#4135) üzenetére


Med1on
aktív tag

Nincs nagy nyüzsgés most itt a fórumba. Mintha nem is a legerősebb videokártya jelenne meg holnap, pedig hát de. :D

A semmi az a valami, ami azáltal van, hogy nincs.

(#4137) DemonDani válasza Med1on (#4136) üzenetére


DemonDani
addikt

1 hétig őszinte lehet a mosolyuk :U ;]

NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.

(#4138) radi8tor


radi8tor
MODERÁTOR

AMD Radeon HD 6990 4GB Dual GPU Video Card Review

Nem bántam meg, hogy EAH6970-et vettem 2 db-ot :D

Na, jó az én 2 kártyám 100W-al többet fogyaszt ;]

[ Szerkesztve ]

⭐ Stella

(#4139) D1Rect válasza DemonDani (#4137) üzenetére


D1Rect
félisten

Mi lesz 1 hét múlva? :F

(#4140) Cybertrone válasza D1Rect (#4139) üzenetére


Cybertrone
veterán

Gondolom az 590-re gondol... bár engem egyik se érdekel! :DDD

"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...

(#4141) D1Rect válasza Cybertrone (#4140) üzenetére


D1Rect
félisten

Sztem is 590, de több lesz az annál.

(#4142) cyberkind


cyberkind
félisten

Én nem tudom ki hogy van a 6990-el, de én többet vártam, egy kicsit meghúzom az 5970-et, és máris minimalizáltam a 2 kártya közti különbséget, nah mindegy, majd a 7000-res széria !

Paranormal Cocktivity

(#4143) pottyantós válasza cyberkind (#4142) üzenetére


pottyantós
aktív tag

Hát én arról nem is váltanék! :N Bár nem hátrány a 2Gb GPU-ként.... De az is csak beállítás kérdése!

5850-ről vagy régebbi (gyengébb) kártyáról már érdemesebb a váltás! :)

!!!!Més que un Club Barcelona!!!

(#4144) cyberkind válasza pottyantós (#4143) üzenetére


cyberkind
félisten

Én 5850-ről, vagy 5970/580/570-re váltanék !

Paranormal Cocktivity

(#4145) pottyantós válasza cyberkind (#4144) üzenetére


pottyantós
aktív tag

Ha lenne fölösleges 200k-m akkor 6990! De ha nincs, és azonnal kell VGA, akkor azok közül választanék amiket felsoroltál! :)

!!!!Més que un Club Barcelona!!!

(#4146) cyberkind válasza pottyantós (#4145) üzenetére


cyberkind
félisten

Én az abszolút teljesítményt szoktam nézni, de most ez eléggé vetekszik a nullával !

Paranormal Cocktivity

(#4147) D1Rect válasza pottyantós (#4145) üzenetére


D1Rect
félisten

"Ha lenne fölösleges 200k-m" akkor elvinném a páromat 1 hétre valahova csak így európán belül. :)

(#4148) pottyantós válasza D1Rect (#4147) üzenetére


pottyantós
aktív tag

Nincs párom... Ha lesz majd elviszem, de akinek ez a hobbija, erre fog költeni! Nekem nem ez a hobbim :N

[ Szerkesztve ]

!!!!Més que un Club Barcelona!!!

(#4149) D1Rect válasza pottyantós (#4148) üzenetére


D1Rect
félisten

"Nincs párom..."
200K-ért bérelhetsz. ;]

Nekem ez a hobbim, de hogy 6990-et a büdös életben nem vennék az is tuti. :DDD
Lottó ötös után se kb.

(#4150) pottyantós válasza D1Rect (#4149) üzenetére


pottyantós
aktív tag

Ohhh de.... :DDD

Van 1-2 "elvetemült" akinek a gépe többe kerül mint egy kocsi.... Az meg veszi :K

De akkor így mondom: Ha "elvetemült" lennék, és a páromat elvittem európába,ha nincs, akkor kölcsönzök, és utána maradt még 200k a zsebemben, akkor megvenném! :DDD

!!!!Més que un Club Barcelona!!!

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.