Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Depression: R.I.P.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hieronymus
üzenetére
Az emberek sem mindig objektív alapon döntenek vásárlásnál.
-
Várj, az egy dolog, hogy itt a fórumon mit írnak az emberek, én világviszonylatra gondoltam. A PH! egy szűk fogyasztói réteget mutat be, amit nem lehet úgy vizsgálni, mint egy nagyobb lakosságot. Én valami ilyesmire gondolok:
https://gs.statcounter.com/platform-market-share/desktop-mobile-tablet
Ugyanakkor ez meg pont a laptopot, az asztali PC-t és esetleg a mini PC-t nem veszi külön, mert valószínűleg nincs hozzá elég adat, hogy külön tudják őket választani. Például hiába nő a desktop az oldal statisztikája szerint, az nem derül ki, hogy pontosan a desktopból mi kezdett el nőni? Szerintem a laptop, Chromebook és hasonló termékek.
Játszani meg egyenesen sokkal jobb az asztali...
Hát nem tudom, hogy több számítógép van-e otthon az embereknél azért, hogy játsszanak rajta, vagy pedig azért, hogy tartalmat fogyasszanak, böngésszenek, intézzék rajta a munkájukat. Ezt is lehetne vizsgálni.
Sokan átgondolják ezeket, vagy saját kárukon megtanulják, és bizony visszatérnek 1-2 laptop után klasszikus asztali PC-re

Pedig a laptop sem egy rossz dolog, de jah... nem egy asztali PC. Kisebb a kijelző, kevésbé kényelmes a használata, stb. Cserébe bármikor mozgatható, kompakt a felépítése és jóval kevesebbet is fogyaszt.
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Én egy darabig ezért agyaltam a 9700X-en, a magas egy szálas teljesítmény miatt. Aztán most úgy néz ki, hogy nem jön össze a platformváltás.
-
Szia,
Lehet egy némileg offos kérdésem? Miért váltottál vissza laptopról asztali PC-re? Ahogy olvasgatom, most az a trend, hogy mindenki laptopra, okostelefonra és tabletra vált, a kalsszikus asztali PC pedig kezd háttérbe szorulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pro Max 16 MC16250 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 1000 Blackwell 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A05s OEM LCD kijelző érintővel Fekete kerettel
- Nitro V17 AI ANV17-41 17.3" QHD IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÚJ Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B0) 33 hónap gyári GARANCIA
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Raktáron lévó 1851-es lapok! Garanciás termékek! Részletfizetésre is!!! ÉRDEKLŐDJ!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest