Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
-
LOGOUT
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
válasz
meszike91
üzenetére
Nekem ugyanez volt a problémám, ha visszanézed a hozzászólásaimat. Nagy valószínűséggel az SPD szerinti alapórajelen menni fog hiba nélkül, az 2133MHz, és ki kell kapcsolni hozzá az XMP-t. Azt próbálhatod még meg, hogy bekapcsolod az XMP-t, és visszaveszed lépésenként az órajelet addig, amíg stabil nem lesz. Ha az XMP nem megy olyan frekin, amit hivatalosan is támogat a proci (3200MHz), akkor a proci és a lap nem szeretik a ramot, szóval sok jóra ne számíts.
Nekem egyszer még 2400-on is volt kék halál, bár pont nem voltam a gépnél, szóval nem láttam, mi történt pontosan. Memtest86 lefutott előtte való éjszaka. A ramom Ripjaws F4-3200C16D-32GVK volt. A megoldás az lett, hogy kihajintottam a memóriát a gépből, és került a helyére egy Crucial Ballistix 3600-as kit. Az most pöpec.
-
Goose-T
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Projektor topic
- Windows 11
- Apple asztali gépek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple MacBook
- Fotók, videók mobillal
- Horgász topik
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
de kíváncsi vagyok ki mit mond