Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
Több féle képen is lehet jó egy cpu, pl van ami nagyon alacsony feszültséggel tud alacsonyabb órajelet és van ami úgy jó, hogy stabil marad magas órajel mellett is, kérdés melyik a cél, de igen a többséghez képest egy jó példány. Nekem a 4,2-hőz kellett 1,1V viszont a 4GHz-hez elég volt az 1V is. Azt sajnálom, hogy 4,5GHz felett nem néztem meg mit bír. A bátyámnak is 3600 van, neki is 4,2GHz 1,1V lett beállítva.
-
Dragon3000
nagyúr
Az 5700x-et már pbo-val használtam, mert így ha kellett, akkor ment 4,85GHz-en is, all core terhelésen meg megvolt, amennyit fix órajel és feszültség mellett elértem, így a pbo volt a jobb lehetőség, -20CO mellett nem is volt túl meleg. Sok mindentől függ, nem mindegy az alaplap vagy az azon lévő bios verzió sem, nem mindegy milyen példányról van szó.... Ki kell tesztelni melyik a jobb, nincs általános megoldás, hogy a fix frekvencia és feszültség a jobb vagy a pbo.
-
-
Dragon3000
nagyúr
Ez függ attól is, hogy milyen példányt fog ki az ember, vannak nagyon jó példányok, amik gond nélkül mennek all core 4,5GHz-en, nekem is ilyen volt a 3600-am, ehhez 1,2375V kellett csak, de a biztonság kedvéért 1,25-tel használtam, 4,2GHz-hez 1,1V kellett, 4GHz-hez elég volt az 1V is. De vannak, amik 4,2 felett még 1,35V-tal sem stabilak.
-
-
kaszas19
senior tag
-
Thunderbolt
tag
Köszi szépen! Közben kisérletezgettem a Dinamic Vcore állítgatásával. Ha -0,054 V-ot adok meg, akkor nyerek 5-6 fokot, és teljesítmény se csökken, -0,084 V-nál már még kellemesebbek voltak a hőfokok, de volt érezhető teljesítménycsökkenés Cinebench R20 alatt. Szerintem egyelőre elengedem ezt a dolgot. Sok helyen olvasom, hogy ezek a procik így viselkednek, végülis nem futtat az ember teszteket éjjel-nappal.
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4010
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi