Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nickedez89
üzenetére
Én a kiolvasott értéket (Hynix) venném a "hitelesnek", de végülis mindegy ki a gyártó ha működik a calculator szerinti ajánlott sebességen

-
válasz
nickedez89
üzenetére
Nekem elég volt a Thaiphoon-al a Read gombal megnézni az infókat. A jobb oszlop első (MANUFACTURER) és negyedik (DIE DENSITY / COUNT) sora tartalmazza a gyártó és die típust.
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
nickedez89
üzenetére
keress vissza a topicban, mi a pontos menete ennek.
anno probaltam hasznalni a kalkulatort, de ez meg akkor volt, amikor a par hozzaszolassal ezelott emlitett eros mellenyulasom volt, nem is mukodott belole semmi.
kesobb meg mar nemhasznaltam, mert -- enyhe tulzassal -- belenyultam a tuttiba
)
talan megjelenik ProPetya es eligazit mi merre. -
hokuszpk
nagyúr
válasz
nickedez89
üzenetére
elofordulhat.
majd a sracok megcafolnak, de ugytudom, hogy a Predatorbol van Hynix es Samsungos verzio is. -
hokuszpk
nagyúr
válasz
nickedez89
üzenetére
a technologia valahogy ugynezki, hogy a Taiphoon burner nevu csodabol kiexportalod -- ha jolemlexem -- html -be a memoriamodul informacioit, es azt be tudja olvasni a kalkulator.
-
Bounti
aktív tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Én nem akartam a Biosban turkálni, mert az OC nem az erősségem (egy évtizede csak laptopjaim voltak) szóval azért próbáltam ki az A-tuningot. A Biosban minden bizonnyal nagyobb sikereket lehet elérni (engem is érdekelne, hogy mit bírhat még a ram és a proci), de ahogy néztem a teljesítmény nekem több mint elég. Annyit tudok, hogy nagyon sok múlik a procin, hogy éppen egy jobban sikerült példányt fogtál-e ki, vagy sem... Örömmel veeszem, ha megosztod a tapasztalataidat, hátha szükség lesz még rá nekem is...
-
Bounti
aktív tag
válasz
nickedez89
üzenetére
Szia! Nekem is Ryzen 1200-am van egy Asrock AB350M (Pro nélküli) lapban ADATA XPG 2400-as (2666-on megy 1.2 V-on) Rammal.
Én nem a BIOS-ban húztam , hanem a hozzáadott A-tuning progival (ellentétben jópár alaplaphoz adott borzalommal ez működik rendesen).
3,75 GHz-en megy 1.18750 V-on (hotkey-re állítva, így csak akkor kapcsolom amikor kell az extra teljesítmény), amúgy ennyit ad alapból a lap neki, szóval csak a szorzót emeltem, ráadásul ha nem kell a teljesítmény vissza veszi a frekit és a feszültséget is.
Ezt a procit maximum GTX 1060-hoz ajánlják (nekem egy 3GB-os van mellette).
-
Bossp
addikt
válasz
nickedez89
üzenetére
Mindenki GPU-hoz méri a procid... Pedig közel sem
1050 Ti és egy 2080 Ti is hozhat ugyan annyi fps-t különböző felbontáson/grafikai beállításon... Én inkább Monitorhoz mérném a procit... Az a kérdés hogy mennyi fps-t akarsz... Nálam Rizsa 1700 pl BF V-ben nem hozta sehogy a fix 117 FPS-t ami a monitoromnak az ideális FPS. Pedig gondolom 720p-n minden lowon egy 1050 Ti is tudná
Ha 60 fps a célod biztos elég a proci
a GPU innentől meg grafikai beállítások kérdése! -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
nickedez89
üzenetére
Szerintem 3.9-nél feljebb nem nagyon fog menni 7/24 stabilan és ott már vélhetően 1.375V körüli fesz kell neki. Ha a 3.7-et tudja így stabilan, én lehet, nem piszkálnám, bár nyilván kíváncsiságból megnézném a végét

-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
nickedez89
üzenetére
68 fok és 1.25V teljesen okés, nálam a 3000-es Predatorok 2800-on voltak max stabilak, szóval a 3000CL15 az hurrá

Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4010
- Lenovo TAB M11 tablet
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)