Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
őstag
-
speedernet
aktív tag
Ha vásárlás előtt jöttem volna a topikba akkor már tudnám h nem ezt a típust kell venni....Igen mennek 2933 mat de csak 1.2V on. Ami érdekes hogy a tesztek lefutnak hiba nélkül, de anomáliák vannak.
Biztos h kevés neki az 1.2 volt. tegnap teszteltem 1.19 en, úgy is ment a Prima95 blend több mint 1 órát.
1.21 volton már azonnal el dobja magát...
Küldtem emailt iponnak, le írtam a problémát és kérdeztem h emiatt lehet e gariztatni.
addig 2800 al próbálkozok, ehhez talán jobban passzol az 1.2 volt. -
speedernet
aktív tag
A lap egy GIGABYTE GA-AX370 GAMING K3
A ram meg Corsair Vengeance LPX 3000 CL15
Nincs bennt a qvl listában.
Már jó ideje próbálom be lőni de 1.2 voltnál ha többet adtam neki akkor az aida tesztben el hasal azonnal.
Addig jutottam hogy 1.2 volton 2933 cl16 al le fut minden teszt
Aida stress, Prime95, IBT is, igaz az csak 57 körüli értékeket hoz de attol még 1 óránál tovább fut hiba nélkül..
Most gondoltam h kipróbálom egyesével és az egyik modul hibátlanul viszi az xmp profilt, a másik azonnal bukás, else nagyon indul.
Szóval érdekes. -
Varoz
addikt
Mi lenne? Semmi. Mindig van újabb cucc, de ettől a régi extrái nem tűnnek el.

hokuszpkPersze, meg aki nem akarja elhinni, hogy akadnak olyan példányok is amíg alacsonyabb fesszel is megelégszenek, annak semmi se lesz elég bizonyíték. De most ezért nem fogom sütögetni a procimat, hogy elhiggye bárki is, én tudom oszt kész.

Majd tervben van komolyabb léghűtő, akkor megkapja a magáét a cucc, de most nem. -
apple87
senior tag
Az a kérdés hogy, kihasználnám e a 3200MHZ ramot?
NEm értek ilyen szintek hozzá, de nem akarom megbánni később hogy mit is választottam.
3d grafikai programokhoz kellene, maya 3ds max, játékra nem nagyon, lehet felteszek 1,2, játékot hogy kipróbáljam, de nem nagyon köt le. -
-
-
füles_
őstag
Igen, csak az a gond, hogy a B-Die chipes RAM-ok rohadt drágák. Ez a RAM meg egy budget gépbe megy, ahol a B-Die árán inkább veszel egy R5 1400-at az R3 1200 helyett.
Majd megpróbálom feljebb állítani az órajelét. Átnéztem a tulajok táblázatát és láttam, hogy valakinek a legolcsóbb 2133-as RAM 2800MHz-en üzemel. Mondjuk oda már biztos kell komolyabb feszültség meg minden. -
Jester01
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

(és legyen igazad !!44)