Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
remusz13
tag
-
Cathulhu
addikt
válasz
Dealer95
üzenetére
Ahhoz elég, hogy aki eddig nem vett nVidiát, az most se tegye, de ahhoz kevés, hogy aki zöld volt, az most pirosra váltson. Szóval azt várom, hogy nem erodálódik tovább a részesedés, talán erősödik is kicsit, de szerintem max 25-30% lesz, és nem egy jó kis 50-50. Nehéz és drága a kétfrontos háború és kevés hibát tolerál. Mindenesetre hajrá ryzen, én az idén mindent megtettem, hogy támogassam az underdogot, a vegám is az dországban jár már valahol

De vicces hogy egy éve pont fordítva gondoltam, a Vegát masszív sikernek vártam, míg a ryzentől semmit kb. Mondjuk akkoriban a pletykált +40% IPC és alacsony órajelek kevesek is lettek volna. De jó hír, hogy a fabric is ilyen szépen beért és R3tól Epycig mindent lefedtek egy fejlesztéssel. Good job AMD. Kár, hogy a Vega erre nem áll még készen, egy az infinity fabricon ülő, szabadon legózható APU HBM2vel ütne. Akár threadripper méretben, 300W TDPvel, 32GB osztott memóriával, 1000GB/s... Álmodik a nyomor, tudom, de majd két év múlva
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- Gitáros topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi