Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyöször

    senior tag

    válasz JHC #9471 üzenetére

    Nekem itt teljesen másról van szó, egy pctv (pinnacle) 7010ix pcie x1 digitális tuner kártyám van, 2 vevős, tehát ha egyik csatin felvettem a forma1et akkor bármelyik másik csatornát nézhette a család a másik muxon/frekin is. És mivel digitális (volt/lenne) nem kellett dscaler meg analóg konvertálással rossz minőséggel szórakozni.
    Csak az új gép nem eszi meg. Ha a feje tetejére állok se. Van neki úgy ahogy driver, fel is ismeri, játszottam sokat a bda.inf vagy .ini nemtom már mivel. Egyszer elindult két kékhalál közt néztem az m4 sportot win10 alatt majd soha többet.
    De ez nem ebbe a topikba való bocs az offért. A megfelelő topikba megírtam senki nem válaszolt. Lehet soha nem fog már menni win10/11 alatt ez a kari. Az asszony gépére tettem 10est azon nem hajlandó, de a win7en meg simán megy.

    De mivel forma1en kívül soha nem nézünk semmit elengedtük. Meg volt winlircel távirányítóm is, dvbviewerrel frankón ment minden, imádtam a reklámokat ágyból áttekerni gombbal. De mivel com portok már nincsenek a deszkámon, usb serial átalakítóval meg nem megy a winlirc így ennek is búcsút kellett inteni. De a tévé hiányával eddig is tudtam, hogy nem vesztek semmit, csak szerettem volna átmenteni a jól bevált cuccaim.

    ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés