Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Omli85
őstag
válasz
fbeni91
üzenetére
Hát elsődlegesen azt kéne kideríteni, hogy a VGA elindul e vagy sem. Ha a gép amúgy hibanélkül megy de valamiért nincs kifelé jel akkor ahogy vg is írja lehet, hogy csak kommunikáció nem volt a vga és a monitor között. Lehet itt azért pár tényező, ha jobb nincs mindenen végig kell menni.
-
vg
addikt
válasz
fbeni91
üzenetére
Nem írtad, hogy milyen vezetéken használod a monitort. Ha hdmi-n, akkor lehet csak handshake elmarad valamiért. Nekem is csinálja a ps4 gépem hdmi alatt, kb 50 bekapcsolásnál egyszer tv-n nincs kép, csak a tv ki be kapcsolása segít(ps4-et nem kell ilyenkor újra indítani). PC-n nem használom primary-ban hdmi-t, dvi-n még nem volt ilyen hiba velem soha.
-
Omli85
őstag
válasz
fbeni91
üzenetére
Első körben ha van rá lehetőség én kipróbálnám egy másik táppal a rendszert pár napig. Ennek függvényében leszűkíthető hogy vga vagy táp okozza. Előttem már írták hasonló szokott jelentkezni vga ram döglődés esetén is de szívtam én már hasonlót tápegység gyengülése okán is így nem vetném el azt sem mint hiba forrás. Esetleg ha van az alaplaphoz frissebb bios lehet megér egy próbát a frissítés is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- DJI topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi