Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxxxxxxxx
tag
válasz
adamcadmon
üzenetére
Hello! Nálam is jelen van az általad említett probléma. Viszont nekem csak a Dirt Rallyban felfedezni. Mi lehet az okozója nem tudom mert jó pár drájvert kipróbáltam + még a játékot is moddoltam.

-
trufa12
addikt
válasz
adamcadmon
üzenetére
driver v oc hiba , szerintem . Nálam is akad 1-2 helyen érdekes anomália . Másik driverrel v kevesebb oc-val próbáld. ha nincs oc akkor driver ha az se segít akkor passzolom .
nekem pl a lolba az a csúszó mászó alagutas féreglyukai mellett jelentek meg ma rácsok, máshol nem .
-
janos666
nagyúr
válasz
adamcadmon
üzenetére
Valami ilyesmire gondolsz? link - Ez egy speciális eset, hogy szerintem nem a textúra illeszkedik rosszul a geometriára, hanem már utóbbi is hibás, mert még a "fénypászmákat" is kirajzolja oda, gondolom talán azért, mert ha üthetnék oda egy nagyobb lukat, akkor előbújna a domb mögül a nap. Ezt általában a talajon szoktam látni, ott fénycsóvák nélkül, de néha még több fehér pixellel (csak így a csóvák látványosabbá teszik).
Illetve, ahol bonyolultabb a geometria a játékban, pl. domboldal helyett barlagfalak vesznek körül, ott nem ennyire egyenes vonalak, hanem véletlenszerűnek látszó (de gondolom rövidebb vonalakat, pl. ívek lebontott sokszögvonalait követő) pontok tűnnek csak fel ("csak" alatt viszont értsük úgy, hogy legalább annyira zavaró).A mindent agyonmaszatoló post-process anti-aliasing általában "gyönyörűen" elfedi (talán még külön szándékosan keresi is ezt a mintát?).
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
adamcadmon
üzenetére
mas driverrel is csinalja?
-
lowzor
veterán
válasz
adamcadmon
üzenetére
Hátulra is szívó kell, meg felülre is. Elöl/alul kell befújó.
Lehet elosztót is venni, amivel több venti lesz dugható az alaplapra. -
lowzor
veterán
válasz
adamcadmon
üzenetére
Szívás/fújás attól függ, hogy te merre fordítod a ventit. Fújásnál befelé fújja a házba a friss levegőt, szívásnál meg kifújja a meleg levegőt. Nem tudom milyen házad van, de a táptól jobbra nincs ventinek hely a ház aljába? Ha alulra nem tudsz, előre mindenképp rakj be 1 fújó ventit. Úgy fordítsd a procihűtőt, hogy a gép hátulja felé fújjon a ventije.
-
lowzor
veterán
válasz
adamcadmon
üzenetére
Felülre még 2 szívót, előre/alulra 1-1 befújót tegyél. A procihűtőt forgasd el 90 fokkal.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
adamcadmon
üzenetére
Procihűtőt is jobb lenne elforgatni, hogy hátulra fújjon.
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
adamcadmon
üzenetére
Azon a lapon a procidtol balra latsz 5 db kis fekete kb 1x1 cm-es kockát, azok mellett van egy hűtőborda. Na arra a bordára kellene irányítanod egy ventit.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
adamcadmon
üzenetére
Talán pont most volt egy ilyen hiba egy 970-es Asrock-al.4 fázisú az is,lehet ott lesz a gubanc.Monitorozni kéne a cpu/gpu teljesítményt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi