Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Habugi

addikt

válasz proci985 #39420 üzenetére

Őszintén szólva a "plottolás" megjelenése számomra új ebben a témakörben, korábbi precedens híján a fordító mátrixom egyszerűen hibával kilép.., homályosíts fel kérlek! :B

Probléma amúgy eddig sem volt, a TR-el kapcsolatban az mondatta velem a látványosabb skálázódásra/annak hiányára vonatkozó dolgokat, hogy az utolsó ennyire mélyen SzennyWorks játék amit játszottam a Witcher3 volt.
    Az azt tudta egészen konkrétan, hogy alap órajel & 30% körüli TDP limit mellett adott helyeken bezuhant a játék 40FPS-ig is, lejjebb nem, kvázi kinevezhetjük ezt minimum FPS-nek.
    Ugyanakkor driver profil / Tess 16X illetve az 1200as MSI AB profil hatására azonos helyeken/napszakban/mentéssel nem tröttyent be 60 alá sem. :N
    Kvázi túlzás nélkül kijelenthetem hogy zongorázni lehetett a minFPS különbségen.

Na ez az ami TR esetében teljesen máshogyan működik, megjegyzem itt meg sem néztem milyen forced 16X max Tess nélkül, SzennyWorks esetén nálam már default. Az is lehet hogy ebben nincs a Tess-re vonatkozó direkt kollektív sz*patás, bár nagyon meglepne. Mindig van csak annak időtartama változó hogy mennyi idő alatt találja meg/áll elő vele valaki.. :DDD

Szóval a megszokott metotikával/OC-val nem tudtam kihúzni belőle annyit mint reméltem, ez minden.
    Ennek lehet millió egyéb oka nyilván, eltérő motor stb..

Az biztos hogy AA terén ennyire hitvány munkával azt sem tudom mikor talákoztam utoljára, évek távlata de nem kizárt hogy soha az életben.
    Egyszerűen látni kell, az SMAA kis túlzással annyi mint halottnak a csók, az FXAA.., na ezért írom azt hogy látni kell, erről írni sem tudok semmit.., aztán valami csoda folytán még az SSAA 2/4X-et is sikerült elbarmolniuk, közel használhatatlanra, pedig a korábbi TR, tovább ne menjek a régi, még csak nem is Reduxos Metro sorozatban olyat tudott, hogy az ember leesett tőle a székről..

Új hozzászólás Aktív témák