Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Habugi
üzenetére
Azért köszi a segítséget, de nekem ez a vga most nem jött be. Biztos lehetett volna még ezzel tovább próbálkozni, hogy miért nem úgy megy ahogy kéne, de se kedvem, se időm nincs most erre.
Hogy a proci órajel különbség mennyire szól bele, fene tudja, egyik teszt azt mutatja sokat számít, másik teszt meg az ellenkezőjét.Remélem megúszom lap, proci csere nélkül, de ha nem akkor tanulópénznek jó volt, hogy ezentúl csak tuningos procit veszek.

Ghoula: Mindenképp megírom.
mackosajt: Legalább 6-7 játékkal kipróbáltam, mennyivel kellett volna még? 20-25? Nincs időm egész nap a gépet nyomni.
Szóval értem én a viccet csak nem szeretem.
Szerintem a fő különbség az lehet kettőnk közt, meg valószínű még jó pár fan között, hogy nekem abszolút semmilyen érzelmi kötődésem nincs egyik gyártóhoz se. Pont leszar@m, hogy amd, intel, geforce, radeon van ráírva valamire, azt veszem amelyik jobban működik, jobb az ár/értéke. Ha holnap az amd piacra dob egy olyan cpu-t ami jobb mint az intel, ár/értékben is, akkor fogom és lecserélem az inteles cuccot amd-re, semmilyen kötődésem nincs és soha nem is volt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi