Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Habugi

addikt

válasz CptAdamica #35366 üzenetére

Passzolom, mindenki másra érzékenyen, engem a vsynces "mouselagg" mindig is sokkal jobban zavart mint a csíkozás, amikor bejött az FRTC elég sokat próbálgattam, játéka/motor válogatja de van ahol 80-90ig is kitolható úgy hogy még ne jelenjen meg a csíkozás, szóval szerintem az esetek többségében jobb alternatíva lehet azoknak akik érzékenyek a tearingre mint a vsync.

Nekem sincs 1440p-s kijelzőm, FHD + VSR, van pár játék ahol megint csak szerintem rengeteget dob a látványon, példának csak azért hoztam fel, mert GTA V-ben is ha visszaveszem 1080p-re, CPU intenzívebb helyeken akár 15-20%-ot is ugrik a CPU használat az 1440p-ben tapasztalhatóhoz képest, kvázi az hogy Fallout 4-ben amit szintén 1440p-ben játszok VSR-el ~95%-on brummog mind a 4mag.., nos az szerintem fegyvertény.., nem tudom mit számol ennyire de valamit nagyon..! ;]

(#35367) CsonkaImo:

Na igen, filóztam hogy felvessem ez a fajta CPU használat vajon mennyire lehet indokolt egy Fallout 4 / engine esetében és/vagy mennyire enginehez köthető..
    Pár hetes VSR/1440p-s képek.., korábbi tanácsotokra 90es FRTC-vel, kikapcsolt vsync okozta bugok elkerülése végett.

Csendélet de a proci 50+%

Belváros, szintén "nem történik semmi"..

Valamit nagyon számol.., max a kitolt látóhatárra tudom ráfogni, másra nem igazán. :U

CPU tuning.., jó vagy kevésbé jó..passz, még 55fok fölött sem láttam soha 4.7-en játékok közben, így nem igazán foglalkoztat.

Amennyiben az esetleges tendenciára értetted, hogy ennyire húzni kelljen a procikat abban teljes mértékben egyetértünk. :K

Új hozzászólás Aktív témák