Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ghoula

senior tag

válasz hackeeeee #33879 üzenetére

Akkor az nem egy oc bajnok kártya, bár lehet vízzel, hűvösebben kicsivel tovább bírná.

50mV-vel vagy kb ott ami most nekem a +75mv. Léggel én nem erőltetném, de persze ez is felhasználás függvénye. Léggel is toltam a +100/1170es órajelet, de folyamatos full load-on elmelegedett a kártya, míg fullhd+vsync simán elvitte,ha volt némi downclock+downvolt, ahol vissza tudott kicsit hűlni a kártya.

Proci/Hackeeee
    Biossal én is ismerkedem, egyenlőre dpm7 átírása volt csak, de majd szeretnék egy full egyedit is csinálni, ahol minden dpm-hez direktben megadom a kellően minimális feszt. Idő hiányában ez a projekt persze lassan ér révbe, de mint tartja a mondás... :)
    Ha lesz tapasztalat, majd azért igyekszem publikálni ide.

@33882, hackeeeee

Annyival nem vagy felette, azért ne úgy értsd ,hogy ha egy századvolttal is felette vagy akkor vége. :)
    De az szépen látszik,hogy ilyen kicsi load után is milyen hamar felszöktek a hőmérsékletek, pedig volt ideje közben hűlni is. Majd lövök én is egy fs-t, hogy direktebben össze lehessen hasonlítani, de nekem mint láttad 35W-al kevesebbel is beérte a kártya, hasonló fesszel és 2 órán át full load-on ment,rendesen üzemi hőfokon volt :)
    És innen jön majd a neheze, 69 fok nem is vészes, felette,amikor elkezd igazán szivárogni a chip és meglódulnak az amperek. :)

Az a 300 difi az gpu score-ban jelentkezik? Mennyi az alap órajel, és az asic quality?

Szerk:
    Habugi, csak nehogy túl sok legyen a lelkesedés és a kártyát kelljen pótolni :) Persze ha víz helyett szárazjég vagy ln2, akkor nem szóltam :D

Új hozzászólás Aktív témák