Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ghoula

senior tag

válasz HSM #26746 üzenetére

Persze azt sose fogjuk megtudni, valóban mivel töltötték az elmúlt fél évet, de régen láttam ilyen jól optimalizált, és égető hibáktól mentes programot,mint a GTA5. ( Nekem steam-es, így a letöltési mizériáktól megkíméltem magam. ) Jó, vannak láma bug-ok is, lásd benchmark a prolouge előtt, de ezen max röhögni lehet, hogy nem szúrták ki. :D

Milyen olyan gameworks effekt van, amit nem lehet kikapcsolni, és szénné lassítja az AMD kártyákat?
    Én nem találkoztam olyannal. Mint említettem feljebb, normál grafikai opciók kimaxolásával ( MSAA nem kell, mert tv-n játszom messziről, elég fxaa) 60 fps-re be tudom lőni. Sok időm nem volt rá, lehet később ez nem így lesz, de pár misszió és egy jó nagy kör autókázás után mondom, hogy k***a jól fut.

Nyilván az advanced opciók alatti effektek kimaxolásával meg lehet fektetni az AMD kártyákat, de figyelmeztet is a program, ha itt ész nélkül felnyomod, sz*rul fog futni.
    Ebből a long shadow és 2 distance csúszka 3asra állításával még megbirkózik simán a gép. ( értsd: 60 fps)
    Szóval nem nV-re van méretezve, hanem mindkettő-re, és ha bírja a vas, akkor nV-n tovább lehet skálázni a grafikát, ha szeretnéd. ( Amúgy különbséget nem vettem észre, hogy ott bármit is bekapcsoltam, de lehet már öreg vagyok és rossz a szemem. :) ) C2-ben a földalatti tengert nem tudtad kikapcsolni, a grafikai minőséghez sem volt köze, az kőkemény csalás volt, amihez a crytek a nevét adta Az AMD helyében elhajtottam volna őket a sunyiba a C3-al, gaming evolved, persze: "Menjetek innen el, a lábatokkal el! "

Nyilván készíthettek volna mantle-t, de akkor meg a túloldalról menne az ekézés, hogy nekik olyan nincs, és valljuk be, a másik tábor több lelket számlál. Inkább egy jó DX12 renderer update-et tartok elképzelhetőnek, ha kijön a win10.

De, ez pontosan ennyire sarkalatos. GF2 óta nem volt nV kártyám( na jó, a laposban az van, 2 is :) ), szóval nem mondhatsz zöld szemüvegesnek, de azért próbáljuk tisztán látni a dolgokat: ritka bután csinálja az AMD :( Vagyis inkább 19-re lapot húztak, hogy bebukják a dx11 érát, de majd a dx12... Csak maradjon is meg a vásárlóbázisuk.
    Pont nekik kellene azt csinálni, mint nV-nek, hogy még jobban thread-elik a drivert, mert az AMD termékpalettáján nincs magas ipc-jű kompetens termék a piacon. Ehelyett erőltetik ezt, ami valljuk be, sokat segít a mantle megítélésén. Dobták a rövid távú stratégiát a hosszútávú-ért, de ezzel csak még jobban vágják a CPU divizió alatt a fát, és hajtják a konkurencia malmára a vizet. Lehet a gpu driver team-nek néha el kéne menni sörözni a cpu-sokkal , és rájönnének, hogy egyáltalán a saját cégüknek milyen termékei vannak, és mit kéne írni rá, hogy kompetens legyen.

Új hozzászólás Aktív témák