Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoula
senior tag
Persze azt sose fogjuk megtudni, valóban mivel töltötték az elmúlt fél évet, de régen láttam ilyen jól optimalizált, és égető hibáktól mentes programot,mint a GTA5. ( Nekem steam-es, így a letöltési mizériáktól megkíméltem magam. ) Jó, vannak láma bug-ok is, lásd benchmark a prolouge előtt, de ezen max röhögni lehet, hogy nem szúrták ki.

Milyen olyan gameworks effekt van, amit nem lehet kikapcsolni, és szénné lassítja az AMD kártyákat?
Én nem találkoztam olyannal. Mint említettem feljebb, normál grafikai opciók kimaxolásával ( MSAA nem kell, mert tv-n játszom messziről, elég fxaa) 60 fps-re be tudom lőni. Sok időm nem volt rá, lehet később ez nem így lesz, de pár misszió és egy jó nagy kör autókázás után mondom, hogy k***a jól fut.Nyilván az advanced opciók alatti effektek kimaxolásával meg lehet fektetni az AMD kártyákat, de figyelmeztet is a program, ha itt ész nélkül felnyomod, sz*rul fog futni.
Ebből a long shadow és 2 distance csúszka 3asra állításával még megbirkózik simán a gép. ( értsd: 60 fps)
Szóval nem nV-re van méretezve, hanem mindkettő-re, és ha bírja a vas, akkor nV-n tovább lehet skálázni a grafikát, ha szeretnéd. ( Amúgy különbséget nem vettem észre, hogy ott bármit is bekapcsoltam, de lehet már öreg vagyok és rossz a szemem.
) C2-ben a földalatti tengert nem tudtad kikapcsolni, a grafikai minőséghez sem volt köze, az kőkemény csalás volt, amihez a crytek a nevét adta Az AMD helyében elhajtottam volna őket a sunyiba a C3-al, gaming evolved, persze: "Menjetek innen el, a lábatokkal el! "Nyilván készíthettek volna mantle-t, de akkor meg a túloldalról menne az ekézés, hogy nekik olyan nincs, és valljuk be, a másik tábor több lelket számlál. Inkább egy jó DX12 renderer update-et tartok elképzelhetőnek, ha kijön a win10.
De, ez pontosan ennyire sarkalatos. GF2 óta nem volt nV kártyám( na jó, a laposban az van, 2 is
), szóval nem mondhatsz zöld szemüvegesnek, de azért próbáljuk tisztán látni a dolgokat: ritka bután csinálja az AMD
Vagyis inkább 19-re lapot húztak, hogy bebukják a dx11 érát, de majd a dx12... Csak maradjon is meg a vásárlóbázisuk.
Pont nekik kellene azt csinálni, mint nV-nek, hogy még jobban thread-elik a drivert, mert az AMD termékpalettáján nincs magas ipc-jű kompetens termék a piacon. Ehelyett erőltetik ezt, ami valljuk be, sokat segít a mantle megítélésén. Dobták a rövid távú stratégiát a hosszútávú-ért, de ezzel csak még jobban vágják a CPU divizió alatt a fát, és hajtják a konkurencia malmára a vizet. Lehet a gpu driver team-nek néha el kéne menni sörözni a cpu-sokkal , és rájönnének, hogy egyáltalán a saját cégüknek milyen termékei vannak, és mit kéne írni rá, hogy kompetens legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) C2-ben a földalatti tengert nem tudtad kikapcsolni, a grafikai minőséghez sem volt köze, az kőkemény csalás volt, amihez a crytek a nevét adta Az AMD helyében elhajtottam volna őket a sunyiba a C3-al, gaming evolved, persze: "Menjetek innen el, a lábatokkal el! "
Vagyis inkább 19-re lapot húztak, hogy bebukják a dx11 érát, de majd a dx12... Csak maradjon is meg a vásárlóbázisuk.