Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
RicchiE
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném. Van egy Sapphire radeon hd 7950 flex oc boost kártyám, és sikerült elcsesznem a bios frissítést rajta. Probálgattam a biosokat és sikerült belefutni egybe amelyikkel nem kapcsol be a kártya. Ha átkapcsolom a bios kapcsolót akkor megy a kártya, tehát remélhetőleg hardware-esen nem ment el rajta semmi. Viszont szeretném visszaállítani a másik bios-t is. Kimentettem még előtte a gyárit, viszont nem tudom, hogyan tudnám rá visszavarázsolni. Van a gépemben egy integrált kártya is, próbáltam azzal indítani a gépet, és úgy visszarakni a régi bios-t de nem jött be. A windows-os atiflash nem indul el, mert minimum 800*600 a felbontás, amit nem tudok elérni ha nem tiltom le az ati drivert. Viszont ha letiltom akkor meg nem látja ugye a kártyát. Próbáltam a dos-os verziót is, viszont ott meg elég érdekes hibákkal elszáll. Gondolom én, hogy az integráltat szeretné piszkálni a pcie slot-ban lévő ati kártya helyett. Valakinek valamilyen ötlet?
Köszönöm!

-
RicchiE
csendes tag
válasz
Tarill
üzenetére
Értem. Az Aqua-ban vettem ahol kicsit elkezdtek kötekedni. Abba nem tudnak belekötni, hogy frissítettem a bios-t? Plusz tudom google a barátom, és találtam is bios-okat, viszont azért inkább itt kérnék segítséget, hogy van valakinek olyan bios-a ami tutira műkösik és megfelelő? Azt elfelejtettem odaírni, hogy a kártya boost-os.
-
RicchiE
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem / problémám, hogy nemrég vásároltam egy Sapphire Radeon HD 7950 Flex OC-s kártyát, viszont vannak vele gondok. Pl.: ha windows-ból indítom újra a gépet, vagy resetelek tehát nem teljesen kikapcsolás után, szinte minden alkalommal kb 10 újraindításból 8* a videokártya nem indul el. A monitor jelzi, hogy nincs jel, bios csippan 1 hosszú 2 rövidet (videokártya/monitor probléma) és ennyi. Ilyenkor kikapcsolom a gépet teljesen kb 20mp-et várok és utána beindul. Plusz pl a world of tanks játéknál változóan olyan 5-10 perc után ugyanez a jelenség, a monitor kikapcsol mintha nem lenne videokártyám. Más játéknál eddig nem tapasztaltam. Hőmérsékletet mérek, az terhelés mellett is max 65-68 fokos. Futtattam már rajta sok tesztet, Furmark, 3dmark de még 1 óra kemény teszt után is minden érték normális volt és ment is szépen a kártya. A többi alkatrész cseréjén már túl vagyok, már mindent kicseréltem alatta, de a hiba továbbra is fennáll. Szerintetek, lehet valamilyen bios beállítási gond, vagy a kártya a hibás? Valaki tapasztalt már hasonló jelenséget?
A gépem adatai:
- Asus P8H77-V LE alaplap
- Intel Core I5 2300 proci
- Cooler&Master 1300W táp
- Corsair geil 16GB Memória 1333Mhz (4*4GB)A válaszotokat előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi