Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [K2]: AnyDesk átverés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tarill
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
tudom állítgatni a fesz-t azzal nincs gond csak az a zavaró h egy géprestart után újra kell álítani nem mint az órajeleket a ccc-ben pl
eddig olyan 1.280V-ig emeltem fel és 1V volt az alja amit próbáltam de ezeknél az értékeknél kis ugrálások ugye voltak azért szóval a trixx csak úgy kb-re lövi be +/- 10 mv -
HSM
félisten
válasz
ricshard444
üzenetére
Azt a sajátomon nem néztem meg, kell-e a "fixed voltage" nekem be van pipálva, stabilitási okokból, úgy szuperül állítja. Itt meg nem is láttam még, van-e neki nem boost órajele, mert még dobálni nem láttam az órajelét, igaz, kombustorral még nem próbálkoztam rajta, csak hagyományos, hasznos progikkal, +50% poweren....

Elvileg BOOST revíziós csip van rajta, de nem Ghz edition, így használatban nem láttam különbséget a nem boost refi 7970-em és eközött....
Ha az AB nem írja, hogy BOOST rev, meg nincs benne a nevében, 100% észre se veszem.... 
A kacsintós smiley-ért akkor bocs, nem gondoltam, hogy zavar, megpróbálom akkor hanyagolni, ha neked írok legközelebb.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- MIUI / HyperOS topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Jövedelem
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- 4G-s verzióban is érkezik a Redmi Note 15 Pro
- Óra topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
eddig olyan 1.280V-ig emeltem fel és 1V volt az alja amit próbáltam de ezeknél az értékeknél kis ugrálások ugye voltak azért szóval a trixx csak úgy kb-re lövi be +/- 10 mv