Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: A végtelenbe...
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
haddent
üzenetére
Ezekben a védelmekben egészen biztos vagy? Csak azért kérdezem, mert nekem a Sapphire Tahiti-LE a kistesó Chil8225 vezérlővel esze ágában sem volt 107 fokos VRM-nél throttlingolni vagy kikapcsolni, én throttlingoltam vissza a 2D órajelekre, hogy lekapcsoltam a kombustort....
Logout tesztemben ott a képmentés róla. Pedig a GPU teljesen jó hőfokokkal elvolt ahhoz képest... Márpedig ilyen 100-110 fok közötti működés elég csúnyán megrövidíti a kari élettartamát, ha rendszeresen előfordul...Mondjuk Asus-tól a feszültségzáras, monitorozhatatlan 7970 azért lássuk be, elég övön aluli lépés volt ennyi pénzért, az én véleményem szerint. Persze, aki nem power user, azt nem fogja zavarni, ez is egyszer biztos.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Logout tesztemben ott a képmentés róla. Pedig a GPU teljesen jó hőfokokkal elvolt ahhoz képest... Márpedig ilyen 100-110 fok közötti működés elég csúnyán megrövidíti a kari élettartamát, ha rendszeresen előfordul...