Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• haddent

addikt

válasz TTomax #27811 üzenetére

Gondolkodtam, bár kicsit félreérthető ahogy leírtam az tény. De akkor még egy nekifutás: úgy értettem, hogy általánosságban már bőven hozza a 780 is a Titant, árban meg ugye ... Az új Radeon is hozni fogja szerintem, nincs az annyira elszállva azért. Majd max. kiadnak egy GHz edísőnt ebből is, aztán kész..

Egyébként ezt már leírtam néhányszor, dehát akkor megint: a Titannak meg a 780 -nak is kéne hozni a 7970 -et már, DX11.1 & DX11.2 -ben. Nyilván ez hardver korlátok miatt nem lehetséges, de akkor az új szériának. A DX11.1 ha elterjed (és miért ne? A BF4 elég erős előfutár..), akkor a GCN tovább erősödhet. És hiába mondjátok, hogy a DX11.1 & DX11.2 majd 1-2 játékban lesz, mert nem.. Itt az új konzol gen. nagyon nyomja a PC -t afelé, hogy jöjjenek az új DX API -k minnél gyorsabban. A DX11.2 már egy elég szép próbálkozás szerintem.

#27812 players111 Én ezt nem is mondtam, hogy ne lenne így. Ettől függetlenül már megjelenéskor is kevesebbet fogyasztott, gyorsabb volt, és olcsóbb mint az akkori 580, tehát a feladatát elláta már az "erő nélküli" driverekkel is. Ettől függetlenül az ujjal mutogatás nem oldja meg és nem feledteti a mostani hetek óta tartó helyzetet, amit letagadhatsz/tok, de ettől függetlenül pont úgy igaz lesz, mint az "erő driver".

Új hozzászólás Aktív témák