Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz Bigemperor #26595 üzenetére

Túl komolyan veszed ezt a hosszútávra tervezést. Egy gépet nem így érdemes összerakni. Sosem láthatod előre, merre fognak menni a trendek, illetve abban se lehetsz 100%-ig biztos, hogy mennyire fog az adott masina megfelelni a várakozásaidnak. Pedig tök egyszerű, ha valami nem jön be, felrakod az apróra, és veszel másikat. :)
    Én is találtam egy jó árú 7950-et újonann apróban, és már vettem is meg, kiteszteltem, és mikor láttam, hogy tök jó (nem előtte!), adtam is el a 2-hetes Sapphire 7870XT-m, amivel amúgy tökéletesen meg voltam elégedve, de kíváncsi voltam, mit tud a 7950, és ha már az is tetszett, inkább az erősebbet tartottam meg. Aztán találtam egy nagyon jó árú 7970-et, most az is itt figyel a gépben, és majd ha az egyiket eladom, a használt árak és a megelégedettségi mutató alapján fogom kiválasztani, melyik lesz áruba bocsájtva. Mert nem tudhatom előre. A jelenlegi árakon a 7970 maradna. :DDD De az is lehet, kijön a 8970, és eladom mindkettőt, és veszek egyet, ha úgy jobban megéri. ;]
    Pedig anno a refi 5850-em 3 évig megvolt, ennyi ideig nem találtam semmit, amire megérte volna lecserélni. ;) Pedig az utolsó évben már nagyon szerettem volna egy legalább 2GB-os és kicsit halkabb karit. :)

(#26597) asdxv: A Sapphire 7970-ek 2,5 slotosak! Azt hiszem a Vapor is, de az enyém biztosan. :K

(#26598) Cole86: Az a HIS egy abszolút minőségi, jól összerakott kártya, kitűnő minőségű alkatrészek felhasználásával. Arról van itt szó, hogy ez a VRM típus hajlamosabb sokkal az átlagosabb típusoknál erre a jelenségre. Az 5850-em is eszeveszett cincogásba kezdett 100-200+ FPS-nél vagy erősen húzva, mégse volt semmi baja, 3,5 éves, és hibátlanul dolgozik az új tulajánál.
    Ez a milliárdos cég duma ez ne haragudj, de nagyon gáz. Ha mindenki így gondolkozna, senki nem gyártana VGA-kat, gondolom nagyon boldog lennél.
    Ha pedig annyira rossz a kari, akkor gariba cserélni fogják. Ennyi. De ez az önhatalmúlag nyírjuk ki a kártyát, és ártatlan mosollyal vigyük vissza garanciába, hogy gyárihibás volt, ez a hozzáálás inkorrekt, és számomra emberileg elfogadhatatlan.

• lowzor

veterán

válasz Bigemperor #26595 üzenetére

Igen, a Vapor-X 2 slotot foglal, míg a DC2T és a Matrix 3-at. Jó az matx lapba is, ha alá nem akarsz tenni semmit.

Új hozzászólás Aktív témák