Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
pibor
csendes tag
válasz
Ry0K3N
üzenetére
Telepítés után minden jól működik. Futnak a játékok, stb. Egészen addig, amíg újra nem indítom a gépet. Tehát a telepítés utáni legelső újraindítás után már kék képernyővel indul a windows, és nem is indul el többet. Kipróbáltam a 15.7.1 és a legújabb driverekkel is. Mivel egy újraindításig működik a kártya, gondolom nem feltétlen azzlal lehet a baj.
-
pibor
csendes tag
Sziasztok!
Találkoztatok már olyannal, hogy szűz win10 pro 64bit telepítés és legújabb (17.11.1) driver telepítés után minden jól végigmegy, játékok futnak, stb egészen addig, amíg újra nem akarom indítani a gépet, ugyanis nem indul el, hanem kék képernyős hibaüzenettel újraindul. Többet csak csökkentett módban hajlandó elindulni. A történethez hozzátartozik, hogy azt gondoltam, hogy elhalálozott a kártya, ugyanis driver telepítése közepén fekete képernyőre váltott és onnan nem mozdult tovább. Ezen túljutottam azzal, hogy felraktam a legfrissebb dotnet-et. Így már felment a driver, de a fent leírt hibát produkálja a gép. Vélemények? Kártya halott, vagy másik driver? Bármi ötlet?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- BMW topik
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Battlefield 6
- Suzuki topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bittorrent topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő