Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tallium
csendes tag
Még valami. A kártya PCI-E 3.0-t használna, az alaplapom 2.0-t tud. Van valakinek problémája 3.0 aljzatban is?
-
Tallium
csendes tag
Nekem sem működik rendesen a Gigabyte 7850 OC-m (GV-R785OC-2GD). Tegnap hősiesen (azaz türelmetlenül) végigtanulmányoztam erre vonatkozóan a topikot és a következőkre jutottam.
1. A kártyák közös hibája a villogás, ami fokozódhat kép összeomlássá, sőt kék halállá.
2. Nem csak a Gigabyte kártyákkal van gond.
3. A vram okozza a problémát. Anélkül, tehát win7 alapdriverrel nem jelentkeznek a hibák. Az én kártyámnál 1150 MHz memória órajelig szintén nem, afölött azonban egyre markánsabban (1200 MHz az alap). Ekkor már nem segít a GPU órajel emelés sem, és semmilyen gyári beállítástól eltérés sem.
4. Driverfrissítés sem segített, sőt, a 8.961 verzió nálam fokozta a jelenséget 1200 MHz-en.
Ezek után a nagy kérdés, hogy hardver vagy driver hiba? A továbblépéshez még kellene néhány info.
Nekem GA 990FXA-UD3 (BIOS F6) alaplap FX 8150 procival. Másnál milyen konfiggal megy vagy nem megy?
A vramok hibás működését okozhatja szériahiba, de hardver kompatibilitási hiba is, no meg persze a kiforratlan driver. Reményeim szerint ez még nyitott kérdés.
Most még megyek a Gigabyte oldalra technikai segítséget kérni. Hátha....
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PlayStation 3
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Eladó Gigabyte RTX 4060 GAMING OC 8GB, garanciát vállalok, olcsó vga beszámítással
- GAINWARD GeForce RTX 3080 Phantom
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- ASUS ROG STRIX RTX 3070ti OC EDITION
- Keresek: Fehér NVIDIA RTX 5070 Ti Videokártyát (Csere/Vétel)
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4120
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest