Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: A sor végén
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TiX
csendes tag
válasz
Gstyler
üzenetére
Először én is azt hittem, hogy BS-es a 7850-em, de nem az. Ezért is olvastam úgy érzem elég sokat a nemzetközi hibaleírások között és így találtam meg a hivatalos Sapphire álláspontot amit már linkeltem. Sokan azt hiszik, hogy ez a probléma például, ha alvásból nem jön vissza a kártya, pedig nem..
De gondolom más probléma is produkálhat hasonló jelenségeket. -
TiX
csendes tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
A Sapphire állítása szerint nem volt ilyen, csak a 7870 Oc-kkel.
http://www.sapphireforum.com/showthread.php?30526-Important-Information-Regarding-7870-OC-and-quot-Black-Screen-quot-issues
"Also be aware that the following statement is ONLY about the HD 7870 OC, not any other card or series."
Tehát csak ezeknél volt ilyen probléma...
-
TiX
csendes tag
Jobban utána olvasva részben igazad van viszont:
"What about other makes? May they also be affected? We don’t have a clear answer on this. Some users have observed an apparently similar issue with other brands but we haven’t been able to confirm this ourselves and we don’t know if these cards have been produced recently or not as other brands don’t sell the same volumes as Sapphire in the AMD range."
Tehát jelentettek más gyártótól is ilyen hibát, csak ők szinte kimutathatatlanul alacsony számban adtak el ilyen típusú kártyákat, vagy nem az AMD BCB-jét használták.
-
TiX
csendes tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Az újakból már régen nincs BS-es példány. BS is csak a 7870 OC esetében volt.
http://www.sapphireforum.com/showthread.php?30526-Important-Information-Regarding-7870-OC-and-quot-Black-Screen-quot-issues -
TiX
csendes tag
válasz
Menyus911
üzenetére
Ha altatásból nem jön vissza a kártya, akkor az nem BS hibás, csak az energiagazdálkodási beállításaid nem megfelelőek...
A BS hiba általában játékok közben nagy terhelés mellett jelentkezik.
Nekem is hasonló problémám volt, de már megoldódott. Energiagazdálkodásoknál kutakodj.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- Asus TUF Gaming GeForce RTX 3080 Ti OC Edition (TUF-RTX-3080TI-O12G-GAMING)
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 SUPRIM X - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- Új garancias PNY OC rtx 4070 super 3 ventis OC verzio!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest