Hirdetés
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: A sor végén
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv.
Megjött a Gigabyte R9 270-em, és automatikus ventilátor-beállításokkal zavaróan sípol 2D-ben, és kapcsolgatja le hol az egyik, hol a másik ventit, ennek megfelelően sípol(ha egyik sem megy, akkor elhallgat). CCC-ben kézi beállításokkal megy minden esetben mindkét venti, a fordulatszám emelésével folyamatosan halkul el a sípolás, és 68%-tól kezdve nem sípol.
A tápomon csak egy PCIE csati van, a másikat molexekből oldottam meg, de 2 és 1 ágról is próbáltam már rákötni, nincs különbség.
3D-ben még nem próbáltam.
Mi lehet ez? -
Üdv.
Ivy i3 mellé giga 270(43k), asus 270(47k) vagy sapphire 270x(52k)?
A 270x nem hinném, hogy ezen proci mellé kéne már, a giga 270 felé hajlok, mert most jóval olcsóbb, mint a többi.
400W-os tápom van, elvileg pont elég lenne a 270x alá alapon. -
válasz
Grave_444
üzenetére
Ez is egy nézőpont, de úgy is lehet nézni, hogy a 270X meg nem ér annyival többet, hogy rászánjam azt a +7ezret, és még tápot is vegyek... Amit akarok, az az adott helyzetből ráfizetés nélkül(vagy minimális ráfizetéssel) kihozni a maximumot, mert most nincs videokártyám. Procit és tápot egyszerre tutira nem fogok venni, tehát ha a proci és a táp is kevés a 270X mellé, akkor inkább maradok a 270-nél.
-
válasz
Grave_444
üzenetére
2GB-hoz elég lenne a GPS-400AA(168 és 180W a 2 12V-os ág)? Watch dogsnál a 2GB 7850-re írta, hogy kéne a több VRAM, és hosszú távra terveznék. De a maximumot szeretném kihozni, amit a tápom is bír. i3 csak akkor lesz cserélve, ha kapok ajánlatot, már fenn van egy pár napja, most a videokártya van terítéken. És garanciális levásárlásom van, a 2GB vs 4GB árkülönbség ilyen szempontból nem számít, de ha nem bírja a tápom, akkor marad a sima 270 2GB.
-
Üdv. R9 270X 4GB alá elég egy Chieftec GPS-400AA? i3 van mellette, a HD7850-et gond nélkül vitte.
-
válasz
Steve198310
üzenetére
Nem igazán ilyenek, inkább elszíneződött, vagy kikockásodott textúrák voltak, de mint mondtam, már nem láttam rajta 3D-t fél napja. Majd elviszem egy haverhoz kipróbálni. Még mindig nem tudom megérteni, hogy hogy nyírhatja ki egy játék a kártyát...
És most nem folyamatosan pörög fel, hanem állandóan 100%-on megy a venti, de képet nem ad driver gyalulás után sem. -
válasz
Steve198310
üzenetére
Nem volt ilyesmi.
CMOS reset után sem volt kép, csak annyi, hogy nem rögtön pörgött fel a ventilátor. Most integrált vga-val próbálok megint ügyködni valamit, csak közben a winyómnak sem tetszik, hogy állandóan lenyomom a tápot.
Itt egy példa, de van olyan is, hogy fekete szabályos alakzatok jelennek meg, és mozognak, vagy állnak. -
válasz
hackeeeee
üzenetére
Csökkentett módból legyalultam ezzel a drivert. A program újraindította a gépet. Normál módban indult el ugyebár, akkor csodálkoztam is, nem volt semmi hiba. Kicsit mozgattam az egeret, majd elkezdtem telepíteni a drivert(még lehet, hogy a kicsomagolásnál tartott). 5-10mp múlva kikapcsolt a képernyő, a kártya ventilátora pedig 2-3 másodpercenként egy pillanatra hangosan felpörgött. Nem tudtam mit kezdeni, kikapcsoltam a tápot. Következő bekapcsolásnál a kártya hűtése maximumon megy(ilyet nem szokott csinálni indításkor), és fekete képernyőt ad. A nyákot megtapogatva nem forró semmilyen ponton.
-
válasz
scream
üzenetére
Ezért nem értem én sem... Intvgaval ledaráltam ezt a drivert is, és driver nélkül próbáltam elindítani, úgy is jelentkezik. Csökkentettben így sem. Fogalmam sincs. Ráadásul csökkentett módban is ugyanúgy előjön az "Üdvözöljük" képernyő, és ott hibátlan az is. Utolsó lehetőségként megpróbálom majd újrahúzni a wint, hátha tiszta lappal könnyebb lesz.
-
Üdv.
Tegnap elkezdtem játszani egy új játékkal, de a video drivert elfelejtettem frissíteni. Sapphire 2GB-os HD7850-em van, feltettem ultrára a grafikát(1280*1024-ben játszom). Később lejjebb vettem high-ra. Ma is játszottam még vele, majd egyszer letettem alvó állapotba a gépet. Miután visszakapcsoltam, és ismét elkezdtem játszani, elkezdett képhibákat dobálni. Kiléptem a játékból, majd vissza. Rosszabb lett. Újraindítottam a gépet, még rosszabb lett, a játék elindítása nélkül is hibák voltak. Többszöri újraindítás után már képet sem adott BIOS-ban sem. Szétszedtem a gépet, majd újra összeraktam, és akkor ismét adott képet, de amint túljut a "Windows indítása" logón, jönnek a hibák. Ekkor eszembe jutott, hogy elfelejtettem frissíteni a drivert. Életre keltettem integrált vga-val, és megtettem. Nem segített semmit, ugyanúgy színes, ugráló téglalapokból áll a kép, amikor visszatérek a 7850-re.
Szóval most a "Windows indítása" logóig nincs semmi hiba, csak utána, az "Üdvözöljük" képernyőtől. Már amikor fekete alapon megjelenne középen a kurzor, akkor is csak fekete alapon 2db 1-1cm-es csík látszik belőle, majd kék téglalapok ugrálnak, és kékhalál, majd kezdődik elölről.
Mit próbáljak még meg? Garanciás a videokártya, csak nem az én nevemre, tehát ezt csak végső megoldásnak akarnám hagyni.
Előre is köszi.
-
-
válasz
tasakos
üzenetére
Üzlettől függ, van ahol sz@rnak rá. Aqua, ipon, pcx meg hasonlók tuti megoldják, csak írj nekik minél előbb. Egyébként 8 munkanap, és azt számold, ami hivatalos. Értsd: Én egyszer a MM-ba vittem vissza cuccot, és mondtam, hogy beleférek a három munkanapba, mert hétvége nem az. Mondták, hogy pedig ők nyitva voltak. Én meg mondtam, hogy az engem hidegen hagy, vasárnap akkor se munkanap.
-
Jelentem, 1280-ra brutális a 7850. MoH
F-t tolom két napja, átlag 66FPS megvan ultra/4xAA beállításokon, és a kártya nem megy 55°C fölé.
i3 van mellette, de az nem lényeges, mert a MoH inkább VGA-igényes. -
Hol számít ez a ram tuningolósdi? ATi-nál úgyis inkább a GPU a lényeges, az az 500MHz megér ennyi keresgélést a Hynix ramosokért?

-
Holnap megyek a 7850-ért, Elpida RAM-ot 2GB-os Sapphire(sima) 47-ért. Ez jónak számít nem? Mármint tudom, hogy a Hynix ramok többet mennek, de ennyiért nem rossz szerintem.

-
-
Használja itt valaki a 7850-et 350-es táppal?
-
Üdv. Valaki használja esetleg Sandy vagy Ivy i3 mellett a 7850-et?

Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Horgász topik
- Amazon Alexa
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Battlefield 6
- Milyen program, ami...?
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

F-t tolom két napja, átlag 66FPS megvan ultra/4xAA beállításokon, és a kártya nem megy 55°C fölé.
i3 van mellette, de az nem lényeges, mert a MoH inkább VGA-igényes.