Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Hát én pont AB-re teszek minden vezérlést.
proci985: Hol szarna be a CF, ha nem AMD lapon?
Anno úgy gondolták, így majd cserélnek a felhasználók újabbra. Én is ezt tettem, csak az már természetesen Intel volt. Senki ne mondja, hogy engem nem lehet meggyőzni. 
Zsébernardo: AB-rel v. GPU tweakkel fixálva a profilokatnincsenek ilyen ugrálások (mert persze a szar böngészőknek kell ám az órajel-emelés). Egyébként ezek az állandó órajelb.sztatások elég szépen ki tudják nyírni a kártyát, de főleg a VRM-eket (nem egy ilyenről olvashattunk már), már csak ezért is inkább a fix, vagy letiltod a gyorsítást (de még a hülye Office is használja). Egyébként roppant érdekes, hogy amikor "2D"-be fixálom a GPU órajelet, és azzal fut böngészőben a "gyorsított" megjelenés, nincsen semmiféle akadás (de még a TV-tunernek sem engedem az UVD-s gyári profilt
), azaz semmi szükség rá azon kívül, hogy hamarabb használódjon el a VGA és kelljen cserélni.argentin27: Nálam az AMD Accelerated Video Transcoding telepítése okozott nem pontosan ilyen, de hasonló hibát hónapokon keresztül, csak a 14.8-as meghajtó oldotta meg.
-
Steve198310
őstag
Ez elég keszekusza. Na akkor végül is nem emlékszem de biztos volt sőt 100% volt olyan akinek nem ment R9 el sem.
A HD szériával nálam is voltak gondok. Meg állt és kb. 45-50 másodperc múlva újra be indult a venti és ment vagy 20 másodpercig. Legutóbb volt valami gondom a 14.7 el. A 14.8 van fent de ez faxa repeszt rendesen. Főleg ki lett küszöbölve ez a winfos 7 kék halálos baromsága azóta heppy van
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Battlefield 6
- LG LCD és LED TV-k
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U / 8GB DDR Refurbished
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Anno úgy gondolták, így majd cserélnek a felhasználók újabbra. Én is ezt tettem, csak az már természetesen Intel volt. Senki ne mondja, hogy engem nem lehet meggyőzni.
), azaz semmi szükség rá azon kívül, hogy hamarabb használódjon el a VGA és kelljen cserélni.