Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
üzenetére
Hát, sajna Leadtekre nem nagyon jellemző a hosszú terméktámogatás, esetleg nem is OK. Nekem fönt van nem is tudom mikori (3200H), azzal elmegy minden, a videó hiba nálam egyértelműen az AMD sara volt. Esetleg a Leadtek topicban mondanak valami bölcset, ha még nem kérdezted ott.
hackeeeee . Ja, "köztudott", csak én meg hajlamos vagyok megfeledkezni róla.
De azért tényleg álljon már meg a menet, rám szólnak, hogy nem írok ezt-azt, miközben ugyanúgy nem írnak semmit, milyen beállítással és környezetben OK náluk. Én csak az utóbbit tudom megnézni, már ha van adatlap, de legalább erre nem vagyok lusta. 
Kabalabula: Ezzel a hűtéssel és 1.2V-tal hangos marad és melegedni is fog, hiába pasztázod újra. AB és vedd le a feszt, mert az kicsit durva, hogy a 7870XT-m 1.1V-tal még 13% túlhajtást is visz.
- = Zk = -: Hát még azok hogy örültek, akiknek segítettem.
Gondolj bele, mennyi időt takarítanék meg egy olyan VGA-val, amelynek a driverével annyira nincsenek hibák, hogy érdeklődés hiányában még a topicja is megszűnt. 
Tiger.: Gigabyte jó VGA-kat gyárt (AMD-nél viszont volt valami hibás széria tudtommal), Twinforce hűtéssel keresd.
belinho: Csak gratulálni tudok az Alzheimer-kórodhoz, hogy csak fél mondatokra emléxel, azokra sem pontosan, ráadásul nem egyben, hanem minden szó között átlag 2-3 másikat kihagysz.
Ha már az aláírásomat figyelmen kívül hagyod, csak erre tudok gondolni.
Vagy szimpla mazochizmusból égeted magad? 
Mivel féligazságokat próbálsz a számba adni, ismételném magam sokadjára, mert vannak páran hozzád hasonlók, akik előbb adnak a hülyeségre, minthogy utánanézzenek a dolgoknak:1: Ma is visz mindent az XT fullban, viszont azt mindig (de az esetek 90%-ában biztosan) hozzátettem, hogy a PhysX korlátozó tényező egyes alkalmazásoknál, valamint hogy a CUDA is hiányzik. A driverekről most még nem is szóltam.

2: 3-4GB-os pénzkihúzást a Mantle-lel kapcsolatban írtam, ti. hogy proci gyorsul, de VGA-nak kell a 3GB már full HD-be is, ami miatt meg lehet majd drágább procit venni. Egyébiránt már egy kevés neuronnal is rá lehetne jönni, hogy egyrészt 970-et nem gyártják 2GB RAM-mal, tehát úgyis meg kell venni, másrészt meg talán nagyobb felbontású kijelzőm lesz a jövőben.
3: 6800K-ról is számtalanszor leírtam, hogy JÁTÉKRA elég a topic bármelyik kártyája alá akár alap órajelen is, tekintve, hogy a 7870XT-t egyik sem veri. Mi több, azt is hozzá szoktam tenni, hogy ez nem vonatkozik BF4 multira, v. arra a kevés játékra, amelyet fel szoktak hozni ellenérvként, és ahol sosem a proci a limitáló tényező önmagában. Szintén említettem nem 1x, hogy anyagi okokból vettem 6800K-t, és azért cseréltem le amikor megtehettem, mert másra is használom a gépet, nem csak játékra.Azért jobb helyzetben vagyok nálad, mert engem legföljebb mások hülyesége idegesítene, ha nem inkább mulatnék rajtuk, és megválogathatom, mikor foglalkozok velük, de te mindig ott vagy magadnak.

Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Arc Raiders
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- BMW topik
- Mikrotik routerek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hamarosan érkezik az Atomic Heart utolsó DLC-je
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
De azért tényleg álljon már meg a menet, rám szólnak, hogy nem írok ezt-azt, miközben ugyanúgy nem írnak semmit, milyen beállítással és környezetben OK náluk. Én csak az utóbbit tudom megnézni, már ha van adatlap, de legalább erre nem vagyok lusta.
Gondolj bele, mennyi időt takarítanék meg egy olyan VGA-val, amelynek a driverével annyira nincsenek hibák, hogy érdeklődés hiányában még a topicja is megszűnt.