Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
válasz
belinho
üzenetére
Egyébként csak érdekesség képen, sokan használnak biost tweakert amiben kitolható a max boost fesz 1,2V felé valamennyivel és nem nagyon halnak a kártyák. A ref tápellátása pl a 680-nak megfelelő hűtéssel bírna 1,4-1,5V-ot. Viszont külföldi oldalakon olvasgattam, sokan rámértek a kártyára műszerrel, és kiderült sokszor alapban is az 1,2V felett kapott a gpu és erre ment még rá az +feszültség, illetve nagy feszültség tüskék voltak, főleg emelt fesznél ami viszont nem túl jó, főleg egy átlagosabb léghűtésnél. Monitorozás ebből semmit nem mutatott. Pontos cikket nem találtam de a boostal van összefüggésben. Ez már nagyon off itt de talán érdekesség képen elfért.

7950-ből a topik 90%-a 1100 felett járatta a kártyát 24/7, volt nekem is kettő is a Sapphire vízzel 1350-et ment.
7870 kimaradt nekem de olvasgattam közben azok is nagyon szépen mentek. 290-ekben is benne van a 30% de ott hűtésre főle vrm nagyon figyelni kell. De ha a tuningot sem vesszük annyira alapul ár értékben mindig iss jobb volt az AMD. Ha bele gondolok első 660ti-m majdnem 90 ezer volt
, amit tartott annyi ideig míg már picivel többért 7970 GHZ volt, stb stb stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

, amit tartott annyi ideig míg már picivel többért 7970 GHZ volt, stb stb stb...