Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Steve198310
üzenetére
Nyilván azzal kezdtem, de még az sem működött. Illetve, ha működött is, nem láthattam, mert totál fekete volt a képernyő.
Képernyővédőt kikapcsoltam, és élek nyugodtan. Több mint fél éve megvan a kari, és 1x sem jött elő a hiba eddig a ballépésig. Persze, hogy a windows hülye, hiszen nV-val nincs ilyen probléma.
Az a gáz, hogy AMD-nél, amióta csak megvette az ATI-t, mindig megy a "hű de korszerű vga-kat csinálunk" marketing, a hétköznapokban meg még mindig esnek-kelnek ilyen gagyi hibákkal. 
CirrMee: A VRM sokkal többet "kap", mint a GPU, ezért jól teszed, ha nem engeded el a túlhajtást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Autós topik
- Robotporszívók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- További aktív témák...
- EVGA GeForce RTX 3060 XC BLACK GAMING, 12G-P5-3655-KR, 12GB GDDR6, Dual-Fan
- MSI RX470 4GB DDR5 használt eladó.
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- OCuLink eGPU setup - EVGA 550W SFX táp + Minisforum DEG1 dock - ELKELT!
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Képernyővédőt kikapcsoltam, és élek nyugodtan. Több mint fél éve megvan a kari, és 1x sem jött elő a hiba eddig a ballépésig. Persze, hogy a windows hülye, hiszen nV-val nincs ilyen probléma.
Az a gáz, hogy AMD-nél, amióta csak megvette az ATI-t, mindig megy a "hű de korszerű vga-kat csinálunk" marketing, a hétköznapokban meg még mindig esnek-kelnek ilyen gagyi hibákkal.