Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
belinho
üzenetére
Mint írtam, már 10 éve is bios moddal foglalkoztam, ATT-ről és társairól nem is beszélve. Hogy a 7870XT-t és az extended powerplayt konkrétan nem ismertem (megfelelő hardver híján), ez részedről egy újabb kapitális mellébeszélés, mert semmi köze ahhoz, hogy ki mit tud bármely VGA felülvezérléséről (te pl. szavaid szerint nem sokat).
Szerencsére a látogatottság szerint több mint 30.000, illetve személyesen több 100) általam nyújtott segítség az elmúlt 10 évben nevetségessé teszi a "hozzáértésedet" akár a VGA-kat, akár a segédprogramjaikat illetően. 
Dany007: Hát, végre nem csak én látom, hogy nem feltétlenül a proci sara, ha egy játék CPU-limites lesz, miközben 1000 másik nem az.
Sajnos ez nem változtat azon, hogy adott esetben tényleg csak egy erősebb CPU segíthet a problémán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Trollok komolyan
- Építő/felújító topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HDMI topic
- Flint 2 OFF topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerencsére a látogatottság szerint több mint 30.000, illetve személyesen több 100) általam nyújtott segítség az elmúlt 10 évben nevetségessé teszi a "hozzáértésedet" akár a VGA-kat, akár a segédprogramjaikat illetően. 
Sajnos ez nem változtat azon, hogy adott esetben tényleg csak egy erősebb CPU segíthet a problémán.