Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A kérdés...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Tudom. A mi véleményünk pontról pontra megegyezik. Ha visszaolvasol - egyszerűbb ha hiszel nekem
- én is pontosan ezt mondtam a kollegáknak. A gyártóknál a hibák valószínűsége nem mindegy. Amint látjuk Sapphire-nél ez elég valószínű Asus MSI nél már jóval kisebb rá az esély...
No mindegy pár hsz-szel korábban szinte szó szerint ezt írtam le én is.
@BogyóBP:
Nem gond, mert a hsz-ed másik fele biztosít arról mindenkit, hogy ne számítson az, hogy te mit vettél észre.

1.3 vagy 1.4 neked konkrétan mindegy. Sávszélesség különbségek vannak, 1.4 igazából arra való, hogy átvigye a stereo 3D-s képet is amit 1.3-mal nem tud megtenni. Kb ennyi.
A kábel meg nem okozhat képminőségi problémát max képhibát ha hibás a kábel vagy nem jól árnyékolt vagy akármi. De azt meg egyértelműen észrevetted volna már.
Szóval ha a jel tisztán és egészben átér a kábeleden akkor a képe ugyanolyan tökéletes lesz, mintha egy 20 ezer forintos hdmi kábelen vitted volna át a jelet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- GIGABYTE XTREME RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor 9070 XT Hellhound Spectral White OC 16GB - Garancia 2028.05.28 - BESZÁMÍTÁS
- EVGA GeForce RTX 3080 Ti FTW3 ULTRA GAMING 12GB - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
- én is pontosan ezt mondtam a kollegáknak. A gyártóknál a hibák valószínűsége nem mindegy. Amint látjuk Sapphire-nél ez elég valószínű Asus MSI nél már jóval kisebb rá az esély...