- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- N€T0X|N: Stellar Blade után
Új hozzászólás Aktív témák
-
PandaMonium
őstag
válasz
katt777 #33669 üzenetére
Akkor valamit nagyon rosszul néztél, mert maga a Valve is bejelentette, hogy OpenGL -el jobban futnak a játékaik mint Direct3D-vel mikor épp portolták a játékaikat a Steam linux-os release-je miatt. Itt van ebben a cikkben is elmagyarázva, hogy az OpenGL pipeline nemes egyszerűséggel gyorsabb és okosabb mint a DirectX -é, és már lassan csak marketingből és megszokásból van tolva ennyire a DirectX. (Persze, van ami könnyebben megoldható D3D-vel, de a könnyedség és a teljesítmény két külön téma.) Egyébként tudom, hogy ezt nem igazán a jó topikban emlegetem, de az emberek 60+% -a zöldeknél nyomja (2012-es statisztika), és amíg ez így van a játékfejlesztők sem fogják olyan feature-ökkel megtömni a játékaikat amikhez DX11.2 szükséges, vagy ha mégis akkor biztosan opcionális lesz a dolog, tehát vissza lehet váltani sima DX11-re.
(Egyébként ne érts félre, nincs rajtam zöld szemellenző, jó ideig piros voltam és szerettem is.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Drón topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Robot fűnyírók
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Opel topik
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest