- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Algotis #31839 üzenetére
Az olcsóbb Sapphire-okkal mindig is óvatosnak kellett lenni. De vannak nagyon jó termékeik is.
Pl. haver 4850 1GB Vapor-X-e, 5+ éves, és hibátlan, vagy most a 7870 XT-k is nagyon jók, de van nálam egy 7970 is, ami brutáljól összerakott darab.
Ezek csak az első kézből ismert darabok, tudom, van még pár jó.
A lézeres hőmérőt párszor lassan végigpásztázod Kombustor közben a kártya hátulján, ha nem találsz rajta 85 fok feletti pontot, teljesen jó lesz szvsz.
Én anno a 7950-em végigmértem lézeres hőmérővel, és csak pár fok eltérés volt a szoftveres VRM hőfok és a hátoldalon a VRM mögött mérthez képest. Az 50 és 60% között azért túl nagy légszállítási különbség nem lehet.....
(#31840) Algotis: Napi használatra az teljesen jó... Én ezzel a tuninggal használtam a kis XT-t: [link] és teljesen hawaii volt, pl C3 alatt: [link]
Szóval lényegesen lassabb ventivel is lényegesen hűvösebb maradt pontosan ugyanazon a beállításon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest