- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tildy: Új élet kezdődik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
->Raizen<- #26368 üzenetére
Full terhelés alatt hangosabb a Sapphire kártyánál. Ha nem játszok akkor meg lekapcsolja a második kártyát. Kb egy szinten van hangban az MSI 7850 TF3 kártyám hangjával, de mivel az nincs már nálam így közvetlen összehasonlítást nem tudok csinálni, csak az emlékekre alapozok. Nem zavaró szint még egyáltalán, csak megjegyeztem, hogy ez a hangosabb kártya. Hőfokban is rendben van nagyon a kari.
Az tetszik, hogy nyák merevítő végig fut a kártya szélén, hogy ne hajoljon meg, a sapphire kártya esetében csak a feléig megy.
Ami negatívum szerintem az a ránézésre és tapintásra is gagyinak tűnő műanyag borítás rajta. Viszont a dolgát teszi, nézegetni meg nem fogom. A hangszigetelt oldallapot már feltettem a házra úgyis -
zserbox
őstag
válasz
->Raizen<- #26368 üzenetére
de neki ott van mellette a másik kártyája és ahhoz képest hangosabb
és azért vette mert ez volt olcsón használtan...hagyjuk már ezt a bizonyítási kényszeredet hogy a giga a legjobb neked jó és pont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest